slider1

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe goed onze dakkapellen zijn. Maar dat kunnen onze klanten – die de dakkapellen dagelijks gebruiken – natuurlijk veel beter. Lees hieronder hun ervaringen over de service, het plaatsen van de dakkapel en de dakkapel zelf. Wil jij ook een review achterlaten? Hartelijk dank! Dat kan hier.


4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 725 reviews)

Rated 4,0 out of 5
10 maart 2015

De mederwerker buitendienst die de opname heeft gedaan en de offerte heeft opgesteld was zeer professioneel en heeft erg goed advies gegeven. Het vervolg en de montage is ook uiterst goed verlopen. De monteurs waren duidelijk goed op elkaar ingespeeld en hebben zeer vakkundig en snel de nieuwe dakkapel gemonteerd volgens de specificaties. Alles ging netjes en in oveleg. Ondanks dat het weer niet heel goed was is in goed overleg besloten om te monteren, waarbij de monteurs de ruimte netjes hebben afgedekt met een zeil, waardoor geen waterschade of overlast is opgetreden. Na de montage is de oude dakkapel door Klaassen afgevoerd.

R van Geest
Rated 4,0 out of 5
9 maart 2015

Binnen nog time was mijn kapel met verhoogde nok geplaatst…. Door een team wat zeer goed op elkaar is ingespeeld

Harde werkers en tussendoor tijd voor een dolletje

Een hoop complimenten uit de buurt ontvangen over de snelheid en de afwerking

Dennis andre
Rated 5,0 out of 5
18 februari 2015

Klaassen verstaat het vak van het bouwen van dakkapellen. Het begint met een goede intake en een duidelijke offerte die helder is opgedeeld in een basis dakkapel en extra modules zoals zonnescherm, afwerking, etc. De prijs kan dan ook gelijk worden medegedeeld.

Op de geplande dag komt een team van 4 man om 7:30 stipt voorrijden met al het materiaal voor de dakkapel. Voor je het weet zit er een inspectiegat in je dak, zijn de maximale afmetingen vastgesteld en staat een zeer efficient en hard werkend team je dakkapel te bouwen. Na de eerste dag is je dakkapel waterdicht en op de tweede dag komen de details zoals het dakafwerken, plaatsen zonnescherm en in ons geval nog het plaatsen van een lichtkoepel in het platte dak. Doordat we hadden gekozen voor een casco afwerking was het team vlak na de lunch klaar met de kapel inclusief het opruimen van het afval, wat ze meenemen.

Ondanks dat er veel gestandaardiseerd is, is er toch ruimte voor flexibiliteit zoals het plaatsen van een lichtkoepel op een specifieke plaats. Het feit dat men hard werkt heeft ook zijn nadelen, want als het regent dan werkt het team ook door. Bij ons hebben we hierdoor waterschade aan het laminaat opgelopen en nadat we dit bij Klaassen hadden aangegeven, hebben ze dit netjes voor ons opgelost. Ik kan dan ook Klaassen dakkapellen zeker aanbevelen voor het plaatsen van je dakkapel.

Jurjen Veldhuizen
Rated 5,0 out of 5
18 februari 2015

Goede ervaring. Zowel in de voorbereiding als tijdens de installatie.

Martin Warmerdam
Rated 5,0 out of 5
9 februari 2015

2 prachtige dakkapellen laten plaatsen. Vriendelijke werklui die als team snel en efficiënt werken. Dakkapellen waren zeer netjes afgewerkt met watervast MDF. (plafon met gipsplaat) Het bedrijf maakt waar wat zij zeggen. Ik had verscheidende offertes aangevraagd, buiten de prijs was ook de kozijnhoogte doorslaggevend om te kiezen voor Klaassen. Aanrader!

Willemen
Rated 5,0 out of 5
9 februari 2015

Uitstekende service en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. En vriendelijk personeel!

Al met een al een aanrader!

We kunnen genieten van onze prachtige (kunststof) dakkapel………

Ronald en Lisette Delmte
Rated 4,0 out of 5
3 februari 2015

Prima geregeld en ondanks harde wind toch nog snel geleverd voor een goede prijs.

Enige minpunt: vooraf was niet duidelijk dat de zijkanten aan de binnenkant van de kapel niet afgewerkt werden. Dat was achteraf jammer. Begrijp dat dit (veel) maatwerk is en het duur maakt, maar liever vooraf bekend dan achteraf er achter komen.

Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

Paul Scholten
Rated 4,0 out of 5
30 januari 2015

onze dakkapel is prima gemonteerd.De monteurs hebben goed werk geleverd.Het dak heb ik niet gecontroleerd.Jammer is dat de loodslab vannaf het kozijn tot op de dakpannen erg lang is.dit zou ik achteraf nog graag met een strook trespa onder het kozijn 15 cm afgewerkt willen zien.dit heb ik nog in vooraad.Dit ga ik in het voorjaar zelf doen .Verder alles naar wens.

Van der laan
Rated 5,0 out of 5
30 januari 2015

Topbedrijf, goede service en prima product en in één dag geplaatst!

Arthur
Rated 5,0 out of 5
30 januari 2015

Prima service van vakbekwaam personeel, het is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf gebleken.

Alle afspraken zijn helder, je weet waar je aan toe bent en de communicatie met de projectleider is perfect. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Lia van Schaijk
Rated 5,0 out of 5
16 december 2014

Aardige, hardwerkende jongens die snel en netjes werken. Wij zijn heel erg tevreden!

Marlon van der Stroom
Rated 4,0 out of 5
15 december 2014

Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe dakkapel. Hij is erg snel geplaatst.

Klein aandachtspuntje:

Wij wisten niet dat er een hoogteverschil zou komen tussen de vloer en het dakkapel. Hier heb ik zelf cement moeten storten. Op zich geen probleem alleen was het nog beter geweest als ik dit van te voren had geweten.

Michael Houtveen
Rated 5,0 out of 5
14 december 2014

Erg onder de indruk van de kwaliteit en professionaliteit

Engels
Rated 5,0 out of 5
12 december 2014

Wij zijn super blij met onze dakkapel en twee extra ramen. De jongens hebben geweldig en snel gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tiernagan-bouman
Rated 4,0 out of 5
24 november 2014

Onze ervaring met Meer zolder is heel positief. Dit betreft zowel de offerte, alsook de uit voering.

Daarbij viel ons de snelle en adequate communicatie op. Fijn om dat te ervaren.

abma
Rated 4,0 out of 5
15 november 2014

beleefde mensen, die hard werken en weinig praten. Wij waren met de plaatsing van onze twee dakkapellen heel tevreden. De laatste kleine puntjes zijn snel en volgens afspraak opgelost.

Marcus en Ilonka
Rated 5,0 out of 5
27 oktober 2014

Prima ervaring. Dakkapel werd zeer snel en vakkundig gemonteerd. Professionele mensen en zeer vriendelijk en correct.

R. Peeters
Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2014

Ben erg tevreden.

De jongens werken hard door. Ik kan alleen maar beoordelen over de buitekant.

want ik heb hem zelf afgewerkt van binnen.

Prijs kwaliteit is gewoon goed.

en ze komen tenminste bij je thuis lanhs om te kijken wat je wil.

de ruiter doet dat niet dan moet je naar de showroom komen.

terwel je al weet wat je wil.

familie de Niet
Rated 5,0 out of 5
7 oktober 2014

Na meer dan 20 jaar onze Klaassen-dakkapel laten renoveren. De hele buitenkant incl. het kozijn met ramen is nu van kunststof. Draai/kiepramen dus makkelijk van binnen lappen en mooie horren ervoor.

De hele klus in een ruime ochtend klaar. Sympathieke monteurs. Heel tevreden.

Chris Besselsen
Rated 4,0 out of 5
6 oktober 2014

Vanaf het eerste gesprek met de vertegenwoordiger tot en met de afwerking van de dakkapel hebben we goed en duidelijk contact gehad. Alles is netjes en snel in orde gemaakt zoals was afgesproken. Wij zijn zeer tevreden over Klaassen Dakkapellen en zullen het ook anderen aanraden.

Luuk Brink
Rated 4,0 out of 5
6 oktober 2014

Zeer goed werk geleverd, ervaren mannen, netjes gewerkt !

Willem van der Brugge
Rated 5,0 out of 5
28 juni 2014

Goede ervaring met deze organisatie. Denken mee en kiezen voor de best mogelijk oplossing waardoor wij meer ruimte hebben kunnen creeeeren dan verwacht.

Fam. van Zijl
Rated 4,0 out of 5
22 maart 2014

goede en correcte aflevering voor redelijke prijs

nette monteurs.

j.de laat
Rated 5,0 out of 5
21 maart 2014

Wij zijn uitermate tevreden met Klaassen. Het dakkapel werd in 3/4 dag vakkundig geplaatst.

Niet onbelangrijk: prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Rob van Kuik
Rated 4,0 out of 5
20 maart 2014

Snel, efficiënt en perfecte afwerking.Ben uitermate tevreden.

Theo Splinter