kunststof-dakkapel

Kunststof dakkapel

Een kunststof dakkapel is dankzij zijn onderhoudsarme materialen de meest gekozen dakkapel. Schuur- en schilderwerkzaamheden behoren hiermee tot het verleden. Het reinigen van de kozijnen met een vochtige spons of doek is voldoende om de kwaliteit te behouden. 

Kunststof kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn inbraakwerend en hebben een lange levensduur. De kunststof kozijnen worden uitgevoerd met een verdiept profiel, wat zorgt voor een luxe uitstraling van de dakkapel. Dankzij de naar binnen draaiende draaikiepramen zijn ook de buitenzijde van het glas en de kozijnen gemakkelijk schoon te houden. Het kiepsysteem is voorzien van een ventilatiestand, waardoor ventileren in de ruimte altijd mogelijk is. Standaard worden de kunststof kozijnen geleverd in wit of crèmewit. Optioneel zijn andere kleuren ook mogelijk, voor zowel de binnen- als de buitenzijde van het kozijn. In de kozijnen kan zowel HR++ glas als Triple glas (HR+++) worden toegepast.

Naast het kozijn worden ook de zijwanden en boeidelen uitgevoerd in kunststof.

Voor het creëren van een landelijke of klassieke uitstraling is het mogelijk de dakkapel te bekleden met kunststof rabatdelen, vellingdelen of potdekseldelen. Om de dakkapel een moderne uitstraling te geven kunt u kiezen voor een gladde kunststof plaat, maar ook de vellingdelen zijn hiervoor zeer geschikt.

Wij werken uitsluitend met A-label materialen die bekend staan om hun kwalitatief hoogwaardige producten met lange kleurstabiliteit, zoals Trespa en Keralit.

Zowel de Trespa platen als de Keralit rabatdelen zijn in tal van kleuren verkrijgbaar.

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.