slider1

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe goed onze dakkapellen zijn. Maar dat kunnen onze klanten – die de dakkapellen dagelijks gebruiken – natuurlijk veel beter. Lees hieronder hun ervaringen over de service, het plaatsen van de dakkapel en de dakkapel zelf. Wil jij ook een review achterlaten? Hartelijk dank! Dat kan hier.


4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 725 reviews)

Rated 5,0 out of 5
1 februari 2024

Vakwerk. Monteurs werken netjes. Naast het plaatsen van de dakkapel, twee ‘ oude’ Velux ramen verplaatst naar de andere kant van het huis, ook de afwerking daarvan helemaal top!

Enige punt van aanmerking is de wachttijd, maar dat was het, zeker achteraf, meer dan waard.

Bas Rietvelt
Rated 5,0 out of 5
18 januari 2024

2 mooie dakkapellen laten plaatsen. Nette monteurs , alles goed verlopen en afspraken na gekomen. Bedankt allemaal.

Angela Verkerk
Rated 4,0 out of 5
9 januari 2024

Alles prima verlopen!

Ties Vrolijk
Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

Tot nu toe absoluut geen klagen. Dakkapel ziet er prachtig uit!

Rudi Brendeke
Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

We zijn erg tevreden over het contact en de uitvoering. Vriendelijk, bekwaam en harde werkers. We hadden al veel enthousiaste reacties van buren die ook via Klaassen hun dak hebben laten doen en wij zijn ook erg positief over de werkzaamheden. Bedankt!

Niels en Hanneke Kockelmann
Rated 5,0 out of 5
28 november 2023

Helemaal blij met mooie dakkapel. Mannen waren hier precies op de afgesproken tijd, plaatsing verliep vlot en goed. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de problemen die ze tegenkwamen en hier ook een oplossing voor bedacht. Kortom, heel tevreden

Kristel
Rated 5,0 out of 5
27 november 2023

Helder offerte traject en advies aan huis.

Plaatsing volgens overeengekomen datum. Vakkundige vaklieden.

Erik Stroomberg
Rated 5,0 out of 5
13 november 2023

Zeer professioneel geholpen door Klaassen. Van te voren goed geïnformeerd over het proces en het plaatsen werd heel vakkundig gedaan.

Verhagen
Rated 4,0 out of 5
6 november 2023

De dakkapel is vakkundig en netjes geplaatst door twee vaklui die tevens netjes in de omgang zijn.

Nadeel: Wachttijd van 9 maanden is aan de hoge kant

B vd Aar
Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

Prachtige dakkapel aardige mensen en super snel geplaatst.

B. Toet
Rated 4,0 out of 5
30 oktober 2023

Hele nette en snelle vakmannen. Keurig afgeleverd. Zeer tevreden. Enige puntje van kritiek is dat degene die kwam opmeten een ander idee had over wat allemaal vantevoren verwijderd moest worden en niets zei over de lichtbronnen. Er hoefde gelukkig minder verwijderd te worden dan gezegd, dus helemaal blij.

Monique
Rated 5,0 out of 5
18 oktober 2023

Afgelopen week voor de 2e keer een dakkapel laten plaatsen op ons nieuwe huis door Klaassen.

Heel blij mee , hij is super mooi geworden.

De 2 mannen die hem hebben geplaatst hebben weer vakwerk geleverd.

Top.

E Wuijster
Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2023

2 prachtige dakkapellen laten plaatsen in 2 dagen tijd. Nette monteurs en goed en snel contact met het kantoor. Was ook de enige partij die geheel vrijblijvend bij ons thuis in Rijswijk kwam om een offerte uit te brengen. Had al veel goede verhalen gehoord bij ons uit de wijk maar die waren zeker niet gelogen. Klaassen Dakkapellen is gewoon een bedrijf van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.

Van Dijk
Rated 5,0 out of 5
19 september 2023

Vriendelijke monteurs en hele mooie dakkapellen. Aanrader!

Brink
Rated 2,0 out of 5
19 september 2023

Prima Dakkapel helemaal naar verwachting.

Zeer ontevreden over de manier hoe jullie mensen te werk gaan. Schaam je de schadeclaim komt z.s.m jullie kant op.

Bryan Galjé
Rated 5,0 out of 5
19 september 2023

zeer goed, werken netjes en vriendelijk personeel.

van Spronsen
Rated 5,0 out of 5
19 september 2023

Zeer goede ervaring met Klaassen Dakkapellen. Onlangs is er bij ons een dakkapel geplaatst, topwerk, kan niet anders zeggen ! Goede- en nauwkeurige uitvoering, alles werd netjes afgewerkt en opgeruimd !

Pieter Vonk
Rated 4,0 out of 5
12 september 2023

Goed

Malik
Rated 5,0 out of 5
4 september 2023

Heel snel en mooie afwerking

Visscher
Rated 5,0 out of 5
4 september 2023

Great experience from the first contact to finishing the job: measurement service, help with the permit, installation – everything went great and according to plan. On the day of installation, the team was punctual and worked very fast and clean. Definitely recommended!

G Nica
Rated 5,0 out of 5
4 september 2023

Vriendelijk, accuraat, goede service Afspraken worden goed nagekomen

Heel blij met onze nieuwe dakkapel

Kortom: Wat wil je nog meer?

Blok
Rated 4,0 out of 5
30 augustus 2023

Ervaring van plaatsing dakkapel waren positief. Netjes gewerkt

G v.d. Broek
Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2023

Duidelijke informatie vooraf. De dakkapel zat er in een dag op. Nette afwerking en mooie dakkapel. Echt vakwerk! Super blij mee!

Fam Huijg
Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2023

Prima ervaring. Het was ook zo klaar en je kon merken dat de mannen op elkaar waren ingespeeld.

Ik heb nogal wat foto’s genomen, ook van de mannen die bij ons de dakkapel hebben geplaatst. Willen jullie die aan hen doorsturen? Ik vroeg of ze foto’s hadden terwijl ze aan het werk zijn. Hebben ze niet, vandaar. vr gr Lous Tempel en Henk Floor

Floor
Rated 4,0 out of 5
29 augustus 2023

Goed gezet aardige mannen ze hadden ook nog een paar dakpannen vernieuwd bij de schoorsteen. Dus helemaal goed

Roald Koreneef
Rated 5,0 out of 5
22 augustus 2023

Duidelijke uitleg bij verkoop, en nette en kundige plaatsing van dakkapel en twee Veluxdakramen.

Nico ten Wolde
Rated 5,0 out of 5
21 juli 2023

De zomerstorm Poly die over Haarlem trok was gelijk een goede test voor onze net geplaatste dakkapel. En, jullie zijn met vlag en wimpel geslaagd! Bedankt

Fam. Goedknegt
Rated 5,0 out of 5
19 juli 2023

MEER DAN FANTASTISCH!! Alles is meer dan perfect verlopen, van vergunningsaanvraag tot plaatsing! Ik raad Klaassen aan iedereen aan!! Heel veel dank!!

MHJ Keulen
Rated 5,0 out of 5
18 juli 2023

Zeer kundig, snel, kwaliteit, vriendelijke mensen. Erg tevreden.

Didi van Dalen
Rated 5,0 out of 5
17 juli 2023

Service, kwaliteit, prijs, afspraken nakomen, alles was super.

Monteurs keurige mensen die ook alles schoon achterlaten.

Meer dan tevreden

Erik de Man
Rated 5,0 out of 5
17 juli 2023

Mooi en vakkundig gemonteerd,alles netjes achtergelaten

Wubs
Rated 5,0 out of 5
16 juli 2023

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit, punctualiteit, professionaliteit, klantvriendelijkheid en betaalbaarheid van Klaassen Dakkapellen. Jack en Jeroen waren zeer prettig om mee te werken en wisten duidelijk wat ze deden. Onze complimenten. Jammer dat we niet nog meer dakkapellen kunnen plaatsen, we hebben niet nog meer dak. Maar bij elke volgende dakkapel-plaatsings-behoefte zullen we zeker voor Klaassen kiezen. Een échte aanrader !!!!!!

Monique
Rated 5,0 out of 5
12 juli 2023

Prachtige dakkapel. Mannen hebben keihard gewerkt zodat de kapel er in 1 dag op zat. Heel fijn dat er direct iemand komt kijken na aanvragen offerte. Dat geeft vertrouwen.

Boudewijn
Rated 5,0 out of 5
12 juli 2023

Super tevreden!

Sander Olivier
Rated 5,0 out of 5
10 juli 2023

Twee dakkapellen in twee dagen. Soepel en snel. Er is precies en zeer netjes gewerkt. wij zijn zeer tevreden.

Ook de nalevering van nieuw glas (de roedes zaten niet op de goede hoogte) verliep soepel en snel !!

M van Hooff
Rated 5,0 out of 5
4 juli 2023

Ilona
Rated 5,0 out of 5
3 juli 2023

Er zijn 2 dakkapellen geplaatst. We zijn er ontzettende blij mee. Correspondentie gaat erg netjes en soepel. De monteurs hebben uitstekend werk verricht. Keurig afgetimmerd en alle rommel meegenomen. Complimenten!

Sweekhorst
Rated 5,0 out of 5
28 juni 2023

Dit ging allemaal super soepel. Goede communicatie, alles netjes geregeld, perfecte dakkapel, aardige mensen. We zijn super tevreden.

Babs
Rated 5,0 out of 5
26 juni 2023

Super bedrijf. Zeer vakkundig en werken in een zeer hoog tempo. Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan!

Danny
Rated 4,0 out of 5
26 juni 2023

Top service, snel en netjes afgewerkt. We zijn heel tevreden met de dakkapel!

Lotte Diepeveen
Rated 5,0 out of 5
19 juni 2023

Mijn ervaring met klaasen dakkapel is in een woord uitstekend. Ik was erg nerveus op de dag van de plaatsing. De heren die de plaatsing deden hebben mij zeer goed uitleg gegeven en gerustgesteld. Meerdere keren telefonisch contact gehad en elke keer vriendelijk te woord gestaan. Ben niet van de vele woorden dus nogmaals dank voor deze mooie ervaring en voor jullie professionaliteit!

Emel
Rated 5,0 out of 5
19 juni 2023

Zeer tevreden, goede uitleg en snelle levering.

2e dakkapel van Klaassen wederom erg tevreden

Edward Endeman
Rated 5,0 out of 5
19 juni 2023

Super goed werk afgeleverd wij zijn er zeer blij mee bedankt

Shamir
Rated 5,0 out of 5
16 juni 2023

Goede ervaring, doen wat ze beloven, snel en vakkundig. Ook in het contact vriendelijk en reageren snel

Trijsburg
Rated 5,0 out of 5
13 juni 2023

Goede ervaring!

Wij zijn erg tevreden met ons dakkapel en het aftimmeren ervan.

Vriendelijke mensen, en werken netjes. We moesten wel lang wachten maar dan heb je ook wat!

G.Erdogan
Rated 5,0 out of 5
12 juni 2023

super geregeld afspraken goed na gekomen en mooi dakkapel

van den berg
Rated 5,0 out of 5
6 juni 2023

Top bedrijf! We hebben er lang op moeten wachten maar we zijn heel blij met onze dakkapel. Van offerte tot de uitvoering is alles goed en professioneel verlopen. Bij het plaatsen was duidelijk dat de mannen op elkaar ingespeeld waren, alles verliep bijzonder soepel en vakkundig. Vriendelijk waren ze ook. Kortom, het bedrijf is een aanrader! Nogmaals bedankt en groeten uit Rijswijk.

Renatha en Bert
Rated 5,0 out of 5
5 juni 2023

Stipt op tijd. Geoliede machine. Stuk voor stuk aardige gasten. Werkten keihard en secuur. Dakkapel staat er top op. Niks op aan te merken en geen verbeterpunten.

Marcel Koster
Rated 5,0 out of 5
5 juni 2023

Prima, alles volgens afspraak en snel. 7.30 gearriveerd, om 13.00 was het gedaan. Wel 2 kleine puntjes van kritiek. Niet zwaar genoeg om een ster af te trekken dus het aantal blijft gewoon op 5 staan. In de voorbereidende email was gevraagd om 3 parkeerplekken vrij te houden. Nu bleek dat dat er, in verband met de hijskraan, 5 aangesloten plekken moesten zijn. Maar dat kwam gelukkig snel goed. Het tweede was dat er toch nog wel veel afval was blijven liggen. Ik snap dat het niet volledig schoon kan worden opgeleverd, maar even de bezem er doorheen was fijn geweest, de lunch verpakkingen en grotere plukken glaswol en zaagsel, een paar stukken gebroken dakpannen, dat soort dingen. Verder prima werk afgeleverd. Ik ben echt wel tevreden.

M
Rated 5,0 out of 5
25 mei 2023

Very quick en Accurate

It is helpful if they can help for interiors en cleaning after their work too:)

Takumi Hara