slider1

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe goed onze dakkapellen zijn. Maar dat kunnen onze klanten – die de dakkapellen dagelijks gebruiken – natuurlijk veel beter. Lees hieronder hun ervaringen over de service, het plaatsen van de dakkapel en de dakkapel zelf. Wil jij ook een review achterlaten? Hartelijk dank! Dat kan hier.


4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 766 reviews)

Rated 5,0 out of 5
10 juni 2024

Zeer tevreden over de geplaatste dakkapel. Er waren wat strubbeling met de inspecteur van de gemeente Rotterdam maar dat is opgelost. Een dakkapel in de kleur groen uitgevoerd met rolluik. De medewerkers van Klaassen kwamen op tijd en plaatste in 4 uur tijd de dakkapel. Haast was geboden door het slechte weer. Uiteindelijk viel alles mee, hij staat er mooi op, bedankt.

Michael Davis
Rated 5,0 out of 5
10 juni 2024

Op advies van buren, die stuk voor stuk tevreden waren, heb ik gekozen voor Klaassen Dakkapellen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want het hele proces verliep soepel en naar volle tevredenheid.

Offerte en advies: De offerte kwam snel binnen en het advies was helder en passend bij mijn wensen. Ik had niet het gevoel dat er iets werd opgedrongen, maar dat er werd meegedacht over de beste oplossing.

Plaatsing: Op de afgesproken dag werd de dakkapel geplaatst en dat ging vlot en professioneel. De werklui werkten netjes en ruimden alles keurig op na afloop.

Resultaat: De dakkapel ziet er prachtig uit en heeft de zolder een stuk ruimer en lichter gemaakt. Het is echt een meerwaarde voor ons huis.

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over Klaassen Dakkapellen en kan ze van harte aanbevelen aan anderen. Ze leveren kwaliteit en service, en het resultaat mag er zijn.

Bart Zuid
Rated 5,0 out of 5
10 juni 2024

Ik ben enorm tevreden met de dakkapel die onlangs bij ons is geplaatst! Vanaf het eerste contact tot de afronding van het project verliep alles vlekkeloos. De communicatie was helder en professioneel, waardoor we precies wisten wat we konden verwachten. Het team dat de dakkapel kwam plaatsen, werkte snel en efficiënt en liet alles keurig netjes achter. De afwerking is prachtig en het resultaat overtreft al onze verwachtingen. We hebben nu veel meer licht en ruimte op zolder, en ook de uitstraling van ons huis is enorm verbeterd. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat en krijg veel complimenten van vrienden en buren. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden aan iedereen die overweegt een dakkapel te laten plaatsen!

Fam. Celen
Rated 5,0 out of 5
6 juni 2024

Geweldige service. Binnen een ochtend stond de dakkapel erop en binnen 1,5 dag totaal geheel afgetimmerd. Hele vakkundige mensen, weten precies waar ze mee bezig zijn…

Josine Lucas
Rated 5,0 out of 5
6 juni 2024

Ondanks onze schots en scheve jaren ‘50 woning, binnen een dag vakkundig en recht geplaatst. Alle lof voor de vriendelijke vaklui.

Robbie
Rated 5,0 out of 5
4 juni 2024

Alles prima geregeld, groot dakkapel zat er zo op. Afspraken nakomen en goede werknemers die weten wat ze doen. Zeker een aan rader

Gj brakkee
Rated 4,0 out of 5
4 juni 2024

Wat een mooie dakkapel en wat een zee van ruimte. Binnen een dag gemonteerd super! De communicatie met zowel de planner, werklui en mensen van het kantoor was fijn, helder en meer dan prima! Zeker een bedrijf wat ik zou aanbevelen

Dionne Leeflang
Rated 5,0 out of 5
4 juni 2024

vakmensen die weten wat ze doen

Gerwin
Rated 5,0 out of 5
14 mei 2024

Professionals die perfect de dakkapel geplaatst heeft zoals afgesproken.

John Huf
Rated 5,0 out of 5
13 mei 2024

Zeer tevreden over het meedenken in een totaal oplossing voor wat betreft indeling, configuratie en raambekleding. Het plaatsen ging snel en de zolder werd netjes achterglaten.

J Kamphorst
Rated 5,0 out of 5
13 mei 2024

van A tot Z top

steven
Rated 5,0 out of 5
13 mei 2024

Alles is goed afgewerkt.

Goede vakmensen.

Ze komen na wat ze beloven en dat waardeer ik.

Henk Veldhoen
Rated 5,0 out of 5
13 mei 2024

The whole experience of inspection, quotation, online service, communication, installation everything was seemless. After comparing 3-4 other companies, I found the Klassen Dakkapellen guys to be much experienced. During inspection, unlike other companies, they clearly mentioned the structure limitations and the possibilities with exact measurements. They were kind enough to take video call once again for clarifying some of my questions. The quotation I received was also very economical compared to others. They have answered all my questions by email with all inclusions and exclusions keep the communication very clear without any hidden charges. They even shared an invoice a week prior to the installation, so I could submit to my bank. The installation was also very smooth. 2 guys have visited the house as per the scheduled appointment and installed in 4-5 hours. The dakkapel looks robust and is very spacious. We also got solar panels installed on top of the dakkapel. They are always available over a phone call even after the installation. I highly recommend they.

Karthik
Rated 5,0 out of 5
13 mei 2024

Super blij met beide dakkapellen. Zo veel meer ruimte en inclusief de rolluiken, lekker donker.

De mannen die de dakkapellen hebben geplaatst waren ontzettend aardig en vakkundig.

Ik raad iedereen deze dakkapellen aan.

Familie Van Velzen
Rated 4,0 out of 5
22 april 2024

Goed bedrijf, betrouwbare monteurs. Erg tevreden. Jammer van de regen die dag, #rommel 😅

Dennis
Rated 5,0 out of 5
22 april 2024

Ik kan niet anders zeggen als top service van begin tot het eind.

Prachtig dakkapel en zeer tevreden mee.

P
Rated 5,0 out of 5
22 april 2024

Echte professionals en aardige lui. Zowel voor het plaatsen van dakkapel als tijdens.

Wij zijn erg blij met het geleverde dakkapel en proces. Dank jullie wel.

Kaoutar Bentaleb
Rated 5,0 out of 5
22 april 2024

Zeer zorgvuldig, goed geïnformeerd, komen hun verplichten na.

H.Zonneveld
Rated 5,0 out of 5
22 april 2024

Snelle plaatsing, goede kwaliteit, vakkundig geïnstalleerd. Ook de begeleiding en het meedenken bij het voortraject was prettig.

Alexander Klapwijk
Rated 4,0 out of 5
22 april 2024

Na een goed kennismakingsgesprek met uitleg i.c.m. onze wensen en een mooie prijsstelling zijn wij tot overeenstemming gekomen. De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en op de afgesproken datum werd de dakkapel geplaatst. Het inmeten bleek ook precies goed te zijn gedaan. Ervaring?; denk het wel. Het plaatsen op zich is snel gegaan. Op de afgesproken tijd waren de monteurs er en ‘s-middags om 2 uur waren ze klaar inclusief de afwerking aan de binnenkant. Ook de gemaakte rommel werd grotendeels door hen opgeruimd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

Frans Visser
Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

Een maand terug is onze dakkapel geplaatst.

Onze ervaring met Klaassen-dakkapellen is ons goed bevallen .

Van het begin tot de plaatsing van de dakkapel.

Kortom een vakkundig bedrijf.

Jan-Willem Fredriks
Rated 5,0 out of 5
15 april 2024

Niets dan lof over de wijze waarop jullie onze opdracht voor het plaatsen van de dakkapel hebben uitgevoerd. Niet alleen dank voor alle voorbereidende werkzaamheden maar zeer zeker ook de vakkundigheid van de beide mannen die hem hebben geplaatst.

Wop Schat
Rated 5,0 out of 5
11 april 2024

Snelle service

, vriendelijk personeel en goede klantenservice

Uwe
Rated 5,0 out of 5
9 april 2024

Prima geplaatst volgens offerte

Aanrader

Kluvers
Rated 5,0 out of 5
8 april 2024

De mannen van Klaassen dakkapellen hebben perfect werk geleverd.

Binnen 2 dagen hebben wij een mooi afgewerkte dakkapel gekregen.

Aart van Triest
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Denken mee en geven goed advies. Heel klantgericht, in ons geval waren ze heel flexibel toen onze plannen moesten wijzigen. Plaatsing ging snel en probleemloos.

Fam. Beukers
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Netjes gewerkt en denken mee als er onverwachte zaken optreden. Aardige en behulpzame medewerkers.

P. Gomes
Rated 4,0 out of 5
28 maart 2024

Aardige club mannen, dakkapel stond er dezelfde dag op. We hadden de pech dat het slecht weer was. Hele trappenhuis en zolder was toe aan een flinke poetsbeurt,

Ilse
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Fijne communicatie door het hele proces. Twee mooie dakkapellen vakkundig geplaatst binnen een aantal uren. Lof ook voor de kraanmachinist van dag 2 die met een kraan op 4 assen kwam, 1 as meer dan dag 1. Binnen onze vrij krappe wijk manoeuvreerde hij zich er kundig doorheen.

Daniel
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Hele goeie ervaring met dit bedrijf. Goed contact, op tijd, aardige werklui, netjes! De dakkapellen zitten er prachtig op!

Laura
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

In Februari zijn er 2 nieuwe dakkapellen geplaatst, voor en achter, in 2dagen.

Wij zijn goed geinformeerd over de mogelijkheden, we hadden vrij snel iemand die thuis uitleg gaf en de offerte was ook snel binnen; weet je gelijk waar je aan toe bent.

Plaatsing is keurig netjes gedaan, ook opgeruimd daarna.

We zijn zelfs al benaderd door 2 buurtjes, die allebei erg enthousiast kwamen vragen bij wie we die mooie dakkapellen hebben besteld. Samengevat; dikke 10 !!

Jan Hazenberg
Rated 5,0 out of 5
28 maart 2024

Uitstekend

Kim
Rated 5,0 out of 5
21 maart 2024

Zeer tevreden 😊👍🏻

Wilco Loos
Rated 4,0 out of 5
21 maart 2024

Goede vakmensen, beleefd en werken snel.

Mooi resultaat opgeleverd!

Ed Trommelen
Rated 5,0 out of 5
21 maart 2024

Professionele hardwerkende mensen. Binnen 2 dagen, 2 dakkapellen. Waren op tijd aanwezig, werkte netjes en tot nu toe niet kunnen merken dat er aan de afwerking iets ontbrak. Zeer tevreden.

Jimmy
Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

Ik ben zeer tevreden met Klassen Dakkapellen. Er is een prachtig dakkapel geleverd en de monteurs hebben uitstekend werk opgeleverd. zeer vakkundig monteurs en vriendelijke mensen.

Alex Giraldo
Rated 5,0 out of 5
11 maart 2024

Partij die nog echt zijn afspraken na komt. Na 2 weken wat problemen met het rolluik. Één telefoontje en 2 dagen later stond er keurig een monteur op de stoep en heeft het probleem direct verholpen. Klaassen bedankt voor de 2 mooie dakkapellen en ga zo door.

van Wijk
Rated 5,0 out of 5
28 februari 2024

Zeer correct bedrijf, komt helder hun afspraken na.

prijs kwaliteitverhouding echt goed.

dank voor de service

ronny lucassen
Rated 5,0 out of 5
27 februari 2024

Ik ben enorm tevreden over de prachtige dakkapel die door het vakkundige team van Klaassen is geplaatst. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed begeleid, met professioneel advies en aandacht voor mijn wensen. De plaatsing verliep uiterst efficiënt, met oog voor detail, wat resulteerde in een verbluffend eindresultaat dat perfect aansluit bij de stijl van mijn huis. Kortom, een geweldige ervaring met Klaassen, en ik beveel hen van harte aan voor hoogwaardige dakkapelprojecten.

Kevin
Rated 4,0 out of 5
27 februari 2024

Super service! Dakkapel van mijn huis dat ik gekocht heb, vertoonde lekkage. Dakkapel al wat jaren oud. 1 telefoontje en jawel viel nog onder garantie en op zeer korte termijn ook gerepareerd. Dat vind ik klasse. Nogmaals dank.

Patricia
Rated 5,0 out of 5
16 februari 2024

Zeer kundig en vriendelijk personeel. Goede en duidelijke voorlichting en communicatie voorafgaand aan de plaatsing. Alles is netjes afgewerkt en achtergelaten. Kortom; zeer tevreden!

Janneke Bakker
Rated 5,0 out of 5
1 februari 2024

Vakwerk. Monteurs werken netjes. Naast het plaatsen van de dakkapel, twee ‘ oude’ Velux ramen verplaatst naar de andere kant van het huis, ook de afwerking daarvan helemaal top!

Enige punt van aanmerking is de wachttijd, maar dat was het, zeker achteraf, meer dan waard.

Bas Rietvelt
Rated 5,0 out of 5
18 januari 2024

2 mooie dakkapellen laten plaatsen. Nette monteurs , alles goed verlopen en afspraken na gekomen. Bedankt allemaal.

Angela Verkerk
Rated 4,0 out of 5
9 januari 2024

Alles prima verlopen!

Ties Vrolijk
Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

Tot nu toe absoluut geen klagen. Dakkapel ziet er prachtig uit!

Rudi Brendeke
Rated 5,0 out of 5
11 december 2023

We zijn erg tevreden over het contact en de uitvoering. Vriendelijk, bekwaam en harde werkers. We hadden al veel enthousiaste reacties van buren die ook via Klaassen hun dak hebben laten doen en wij zijn ook erg positief over de werkzaamheden. Bedankt!

Niels en Hanneke Kockelmann
Rated 5,0 out of 5
28 november 2023

Helemaal blij met mooie dakkapel. Mannen waren hier precies op de afgesproken tijd, plaatsing verliep vlot en goed. Ze hebben mij goed op de hoogte gehouden van de problemen die ze tegenkwamen en hier ook een oplossing voor bedacht. Kortom, heel tevreden

Kristel
Rated 5,0 out of 5
27 november 2023

Helder offerte traject en advies aan huis.

Plaatsing volgens overeengekomen datum. Vakkundige vaklieden.

Erik Stroomberg
Rated 5,0 out of 5
13 november 2023

Zeer professioneel geholpen door Klaassen. Van te voren goed geïnformeerd over het proces en het plaatsen werd heel vakkundig gedaan.

Verhagen
Rated 4,0 out of 5
6 november 2023

De dakkapel is vakkundig en netjes geplaatst door twee vaklui die tevens netjes in de omgang zijn.

Nadeel: Wachttijd van 9 maanden is aan de hoge kant

B vd Aar