Over ons

Werkplek, studeerkamer, slaapkamer, speelruimte of washok. Zomaar een aantal voorbeelden van waar de gemiddelde zolder in Nederland voor wordt gebruikt. Helaas is niet elke zolder hier geschikt voor. Schuine wanden, weinig daglicht en slechte ventilatie zorgen ervoor dat de zolderverdieping nog steeds te weinig als functionele ruimte wordt gezien.

U zult het met ons eens zijn dat dit ontzettend zonde is van de ruimte.

Wij helpen u graag meer uit uw zolder te halen!

Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat ons bedrijf bestaat inmiddels al 40 jaar bestaat. Door de jaren heen zijn wij vrijwel alles tegengekomen, waardoor wij inmiddels met elk dak bekend zijn en geen constructie ons nog vreemd is.

Per jaar plaatsen wij ±900 dakkapellen. Deze hoeveelheid maakt ons met recht een specialist. Onze vakkundige medewerkers werken het hele jaar door en zorgen ervoor dat uw zolder in slechts één dag omgetoverd wordt tot een functionele ruimte. De extra mogelijkheden die hierdoor ontstaan hebben vanzelfsprekend ook een positief effect op de waarde van uw woning.

Showroom

Wij beschikken over een showroom waar de verschillende mogelijkheden opgesteld staan. U bent van harte welkom om hier een kijkje te komen nemen!

Wel willen wij u vriendelijk verzoeken om hier vooraf een afspraak voor in te plannen.

Meer informatie/Op afspraak

Daarnaast komen wij graag bij u thuis om uw wensen te bespreken en de situatie ter plaatse te bezichtigen, zodat wij u passend advies kunnen geven over de mogelijkheden die uw woning u biedt.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie? Vult u dan geheel vrijblijvend het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.