Over ons

Slaapkamer, speelplek, hobbyruimte, studeerkamer of washok. Zomaar wat gebruiksvoorbeelden van de gemiddelde zolder in Nederland. Alleen niet iedere zolder is hier even geschikt voor helaas. Schuine wanden, weinig daglicht en slechte ventilatie maken dat de zolder nu nog vaak wordt gebruikt als opslagplaats. Zonde van de ruimte toch? Wij helpen u graag meer uit uw zolder te halen door het plaatsen van een dakkapel. 

Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 30 jaar. Wij plaatsen per jaar ±900 dakkapellen door bijna geheel Nederland. Deze hoeveelheid maakt ons met recht een specialist. Geen dak is ons vreemd en door de jaren heen zijn wij vrijwel alles tegengekomen. Met veel plezier werken onze plaatsingsploegen het gehele jaar om u in één dag meer zolder te bezorgen. Na de plaatsing van de dakkapel nemen wij geen afscheid van u. Klaassen Dakkapellen beschikt over een goed functionerende service afdeling zodat ook eventuele garantiewerkzaamheden met zorg kunnen worden opgepakt. Wij zorgen dat u ook tevreden blijft nadat uw dakkapel door ons geplaatst is.

Ons grootste kracht is dat wij alles in één hand houd houden. Van adviseur, bouwkundig tekenaar, werkvoorbereidingsploeg, plaatsingsploeg tot de service monteur, allen zijn in dienst van Klaassen Dakkapellen. Het voordeel voor u is dat u in een later stadium niet te maken kan krijgen met partijen die naar elkaar wijzen. U heeft één aanspreekpunt, namelijk Klaassen Dakkapellen

Wilt u een kijkje nemen in ons bedrijf, dan bent u van harte welkom. Wij beschikken over een showroom waar de meeste types dakkapellen en materialen zijn opgesteld. De showroom is dagelijks geopend van 9.00-12.00 en 13.00-16.00. Zaterdag alleen op afspraak. Natuurlijk komen wij ook graag bij u thuis, zodat u samen met de adviseur ter plekke kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwsgierig geworden? Vult u dan vrijblijvend het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.