slider1

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe goed onze dakkapellen zijn. Maar dat kunnen onze klanten – die de dakkapellen dagelijks gebruiken – natuurlijk veel beter. Lees hieronder hun ervaringen over de service, het plaatsen van de dakkapel en de dakkapel zelf. Wil jij ook een review achterlaten? Hartelijk dank! Dat kan hier.


4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 725 reviews)

Rated 5,0 out of 5
5 november 2022

Wij zijn enorm tevreden! Mooie dakkapel en goed werk geleverd! Hij stond snel op het dak

Marleen den Ouden
Rated 5,0 out of 5
3 november 2022

Prima service en goede kwaliteit

Arnoud
Rated 5,0 out of 5
3 november 2022

Prima dakkapel zoals beloofd in de offerte. Vriendelijk en goed personeel bij plaating.

Tot nu toe zijn we zeer tevreden.

T. Dekkers
Rated 5,0 out of 5
1 november 2022

Zeer vakkundig en goede kwaliteit van oplevering!

Daan Knibbe
Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2022

Super snel en netjes uitgevoerd. Goed overleg tijdens het inmeten.

Onstwedder
Rated 5,0 out of 5
26 oktober 2022

Erg prettige ervaring gehad. De bouwers waren professionele heren die hard doorwerken en zorg dragen voor een goede afwerking.

Geleverd zoals besteld en alle afspraken goed nagekomen.

Aanrader voor mensen die overwegen om een dakkapel te nemen. De extra ruimte is verbluffend.

Chris van As
Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2022

Het zijn goede bekwame vaklui die onze dakkapel hebben geplaatst.

De kwaliteit van het kapel is van prima kwaliteit.

We zijn zeer tevreden over de service van Klaassen dakkapellen.

Marcel vd Linden
Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2022

Super gedaan staat er mooi op

Super blij mee

Rene visser
Rated 5,0 out of 5
24 oktober 2022

Op Maandag stonden ze op 07:30 op de stoep en om 11:30 stond het dakkapel op het dak van onze schuur. Uitstekende monteurs. Om 15:00 was het klaar. Een dakkapel van ruim 6mtr. Compliment. !!!

H v Schooten
Rated 5,0 out of 5
23 oktober 2022

Wij hebben de aankoop gedaan toen ons huis nog gebouwd moest worden. Tijdens het gesprek hebben we goed advies over de kleuren gekregen.

Ook is er nog iemand langs gekomen om de maten te controleren.

De dagen van de installatie gingen voorspoedig en wij waren zeer positief verrast over de afwerking!

Wij kunnen Klaassen zeker heel erg aanbevelen.

Van Spronsen
Rated 5,0 out of 5
21 oktober 2022

Fijne werknemers goed vakwerk bedrijf betrouwbaar

Pater
Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2022

Kreeg netjes een mail toen ik mijn factuur betaald had, de werkmannen waren keurig op tijd.

er werd netjes gewerkt en het dakkapel ziet er keurig en solide uit, ook werd de zolder keurig achter gelaten, ik was aangenaam verrast door zo goede service.

Pater
Rated 5,0 out of 5
20 oktober 2022

Top bedrijf! Goede service, werken netjes en snel.

Sjoukje Acar
Rated 5,0 out of 5
12 oktober 2022

Vakkundige werklui, denken mee over de opties, laten het netjes achter, weinig overlast. ( dakkapel geplaatst begin dit jaar)

R.M
Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2022

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en met de

mannen die de dakkapel hebben geplaatst. Hele harde werkers met een top resultaat!

R Mallee
Rated 5,0 out of 5
10 oktober 2022

Zeer goede ervaring.

Dakkapel op zolder laten plaatsen en nog extra veluxraam.

Goede informatie, makkelijk bereikbaar, snel email verkeer.

Zeer goede en vriendelijke werklui.

Komen alle afspraken na en kapel ziet er zeer netjes uit.

1 minpuntje: ze hadden vantevoren niet gezegd dat de kast weg moest, als ik dat geweten had had ik een grotere kapel willen nemen en ook groter raam, aangezien deze die nu geplaatst is te klein is.

Sander Lammers
Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

👍

Xie
Rated 5,0 out of 5
27 september 2022

Geweldig werk geleverd door Klaassen, 2 man hebben in 2halve dagen onze dakkapellen erop gezet, perfect geleverd en perfect erop gezet.

Zeker een aanrader en naar onze mening de beste in het oerwoud van dakkapellen aanbieders.

fam Resh
Rated 4,0 out of 5
19 september 2022

Prima gedaan, verzorgd, netjes gewerkt.

Wachttijd was wel lang.

Wendy
Rated 5,0 out of 5
19 september 2022

Vanaf het eerste telefoontje klikte al. In plaats van komt u maar kijken in de showroom, werd gezegd dat ze langs willen komen en kijken naar de (on)mogelijkheden. De wens wat door een ander dakkapelspecialist werd afgekeurd ivm aanpassen constructie werd omgedraaid naar “het is mogelijk”. Afspraken zijn netjes nagekomen. Zowel met Gerard als met de tekenaar vaker telefonisch goede gesprekken gehad. Als laatst wil ik de monteurs bedanken voor het goed geleverd werk.

Taner
Rated 5,0 out of 5
12 september 2022

goede ervaring hebben al 3 dakkapellen door klaassen laten plaatsen.

werken vlot door en ruimen alles netjes op.

Huguenin
Rated 5,0 out of 5
12 september 2022

Goede communicatie, zeer kundig!

Joyce
Rated 4,0 out of 5
12 september 2022

prima geregeld allemaal, kwamen keurig op tijd en binnen 4 uurtjes klaar.

prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

lhoep
Rated 5,0 out of 5
24 augustus 2022

– Goede en vriendelijke communicatie,

– Goede planning en nakomen van afspraken,

– Professionele aanpak en dienstverlening.

Roy Cabenda
Rated 5,0 out of 5
21 juli 2022

Genoten van 2 dagen de mannen van Klaassen over de vloer. 2 hele mooie dakkappellen op het huis gekregen!

Michel Boog
Rated 5,0 out of 5
17 juli 2022

Top bedrijf! Van het adviesgesprek bij ons thuis, tot het vriendelijke contact (telefonisch en per mail) in aanloop naar de plaatsing en een mooi eindresultaat.

Fam. Kamps
Rated 5,0 out of 5
12 juli 2022

Fijne service. Erg netjes geplaatst. Ze komen stipt op tijd. Keurige mail vooraf met wat er verwacht word. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Karin Sweekhorst-kuin
Rated 5,0 out of 5
12 juli 2022

Goed advies en super uitvoering, deskundig, snel en netjes. Aanbevolen!

William
Rated 5,0 out of 5
5 juli 2022

Goede prijs en kwaliteit. Fijn contact en goed bereikbaar. Plaatsing ging zoals afgesproken. Zeer tevreden met het resultaat.

Remco
Rated 5,0 out of 5
1 juli 2022

TOP!!

Van offerte tot plaatsing!!!

dag van plaatsing 7:15 waren de monteurs aanwezig,de hele plaatsing ging erg vlot en netjes.

om 11:45 was alles opgeruimd en gingen de monteurs weer naar de zaak.

al met al helemaal Top!!

van der Pol
Rated 5,0 out of 5
30 juni 2022

Onze ervaring is heel positief over het contact( 6 wk voor plaatsing de raamindeling gewijzigd en dat is perfect uitgevoerd) maar ook het plaatsen door de mannen in 1 woord SUPER, alles heel netjes achtergelaten. De dakkapel ziet er top tijd en wij zijn er heel blij mee. Klaassen dakkapellen bedankt.

Van Markwijk
Rated 5,0 out of 5
30 juni 2022

E dakkapel is zeer vlot geplaatst, erg netjes en snel gewerkt. Alle rommel opgeruimd en opgeleverd zoals afgesproken. De dakkapel ziet er super top uit 👍

G.J. de Beer
Rated 4,0 out of 5
30 juni 2022

Er is met veel inzet gewerkt aan de dakkapel en de medewerkers hebben verstand van zaken.

Jp vd hoek
Rated 5,0 out of 5
21 juni 2022

Snel en vakkundig een dakkapel gezet. Aardige werklui! Tevreden!

Johan van Woggelum
Rated 5,0 out of 5
21 juni 2022

Het proces is goed verlopen. Meer Zolder adviseert goed en denkt mee. Alle vragen zijn snel beantwoord.

De plaatsing zelf is goed verlopen. Deze mensen waren vakkundig en vriendelijk.

Na de plaatsing dacht Meer Zolder ook mee met het oplossen van kleine probleempjes. Kortom, we zijn absoluut tevreden!

John Oost
Rated 5,0 out of 5
20 juni 2022

Uitstekende service en informatie, zowel bij de planning, vergunningaanvraag als mbt de plaatsing van de dakkapel. Goede afspraken en zeer vriendelijke benadering. Het werk gaat snel en efficiënt.

P. F. Van der Stelt
Rated 5,0 out of 5
20 juni 2022

Alles was van begin tot het eind heel goed geregeld! We zijn heel tevreden met het resultaat!

Monique
Rated 5,0 out of 5
20 juni 2022

Succes vol vertrouwen en verlopen met het plaatsen ervan en gezien de ervaringen in het verleden super,zelfs het personeel inc dr kraan bestuurde John.Hierbij hartelijk dank voor alle goede zorgen tijdens het plaatsen,ook uw personeel en doe ze de groeten Mvg Fam Heemskerk.ps zal julli altijd aanbevelen bij derde.

Heemskerk
Rated 4,0 out of 5
14 juni 2022

Een mooi afgewerkt dakkapel. Bij het plaatsen viel op dat de er veel ervaring is bij de monteurs. Ook de binnen afwerking was erg mooi. Wat ook goed was dat alles goed lucht en waterdicht werd afgewerkt.

1 minpuntje de maatvoering van de indeling van de blinde vlakken en het raam scheelde 5cm dan afgesproken. Totale maatvoering van het dakkapel klopte wel.

menno
Rated 5,0 out of 5
14 juni 2022

Top service heel erg tevreden 👍👍

C. Atici
Rated 5,0 out of 5
7 juni 2022

De twee collega’s hebben netjes en vlot gewerkt. Ook het aanpassen van de nokconstructie prima opgelost door hen opgelost.

Eric
Rated 5,0 out of 5
7 juni 2022

Het is helemaal top gegaan! De communicatie vooraf en het meedenken (o.a. met vergunningen en de hijskraan) was helemaal goed. Ook de mannen die de dakkapellen hebben geplaatst hebben dit snel en voortvarend gedaan en ook uitleg gegeven waarom ze hebben gekozen voor de manier van monteren aan onze dakkap. Flexibel en meedenkend waren ze ook.

Roy Dessing
Rated 5,0 out of 5
12 mei 2022

Na een minder goede ervaring bij Ruiter Dakkapellen, hadden we dit keer voor Klaassen gekozen. Hier hebben we geen seconde spijt van gehad. Vooral de snelle en vriendelijke communicatie heeft ons positief verrast. Afspraken werden nagekomen, vragen snel beantwoord. Ook de aftercare werd netjes en tot tevredenheid afgehandeld. We hebben geen ruimte meer voor nóg een dakkapel, maar anders zouden we weer naar Klaassen toe gaan.

Rolf
Rated 5,0 out of 5
8 mei 2022

De 2 heren hebben goed en mooi werk afgeleverd, we zijn dik tevreden en zijn er zeer blij mee.

Bedankt Geoffrey en Manuela.

Geoffrey Westerhof
Rated 5,0 out of 5
26 april 2022

Heel blij met de nieuwe dakkapellen, snel en professioneel geplaatst

Maarten Van Dijk
Rated 5,0 out of 5
5 april 2022

Vorige week een prachtige mooie dakkapel (breed = 7,60 meter) geplaats op onze nieuwbouwwoning. Alles naar grote tevredenheid over Klaassen Dakkapellen. Fijne en vakkundige begeleiding in het voortraject en nette montage. Onvoorstelbaar hoe tussen 8 en 14 uur de zolder compleet veranderd. ,-)… Gelachen met de montageploeg, nette gasten. Bedankt weer.

Dit was overigens de 2de keer dat Klaassen een dakkapel voor ons plaatst. Ik raad ze zeker aan!

Groetjes Remco Kramer uit Sassenheim

Remco Kramer
Rated 5,0 out of 5
5 april 2022

Snel en vakkundig werk geleverd , heel tevreden over het eind resultaat

Dick van Soest
Rated 5,0 out of 5
30 maart 2022

Lang moeten wachten op de levering en plaatsing maar het was de moeite. De mannen van Klaassen hebben in 2 dagen tijd 2 dakkapellen geplaatst. Perfect werk geleverd. Professioneel en netjes gewerkt. Absolute aanrader

cees
Rated 5,0 out of 5
29 maart 2022

van begin tot eind super. mogen kijken in de showroom en “fabriek”. met medewerkers gesproken en veel vragen kunnen stellen. men heeft alles laten zien en transparant.

plaatsing op vrijdag ging super. 2 zeer correcte, vriendelijke maar ook zeer kundige medewerkers. hebben dingen laten zien en adviezen gegeven. de kraanmachinist, extern bedrijf, was ook correct en kundig. een aanrader dit bedrijf voor als je een dakkapel wilt. communicatie en informatie ging goed en je wordt vriendelijk en kundig te woord gestaan. ook terugbelverzoek wordt snel gedaan.

charlie

ps wil je komen kijken…dat mag…heb je vragen stel ze…

Charlie
Rated 5,0 out of 5
29 maart 2022

De communicatie vooraf, schets en offerte ging er soepel. Tussentijdse vragen werden netjes beantwoorden en op de dag zelf werd de installatie keurig, snel, en soepel uitgevoerd. Wij hadden een vrij flink dakkapel die eerst op de grond in elkaar gezet moest worden. Eind dag werd netjes alles bezemschoon opgeleverd. 11/10 zou weer bestellen en aanbevelen.

Jeroen