slider1

Reviews

Wij kunnen je vertellen hoe goed onze dakkapellen zijn. Maar dat kunnen onze klanten – die de dakkapellen dagelijks gebruiken – natuurlijk veel beter. Lees hieronder hun ervaringen over de service, het plaatsen van de dakkapel en de dakkapel zelf. Wil jij ook een review achterlaten? Hartelijk dank! Dat kan hier.


4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 725 reviews)

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2023

Zeer kundig maatwerk

Recycling Consultants Nederland
Rated 5,0 out of 5
17 mei 2023

Onlangs de tweede dakkapel laten plaatsen, wederom supersnel gebouwd, ziet er prachtig uit en keurig afgewerkt. Na ruim 12 jaar was er lekkage ontstaan aan de eerste dakkapel, dit hebben ze direct verholpen tijdens het plaatsen van de nieuwe dakkapel. Vriendelijk en behulpzaam!

Rianne
Rated 5,0 out of 5
25 april 2023

Niets dan lof. Heldere afspraken en communicatie. Zeer redelijke prijs. Komen op afgesproken tijd. Correcte en prettige monteurs. Werken zeer netjes en ruimen achteraf de rommel op. Tussentijdse communicatie met het kantoor verliep perfect. Afwerking is TOP.

Ron Stevens
Rated 5,0 out of 5
24 april 2023

Goede communicatie, vriendelijke monteurs en hele mooie dakkapellen. Zeker aan te raden.

Martijn van den Berg
Rated 5,0 out of 5
19 april 2023

We zijn heel tevreden. Het dakkapel is heel mooi en er werd heel netjes gewerkt.

Jolanda
Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Voor onze woning wilden we graag een dakkapel laten plaatsen van ruim 12 meter breed, wanneer we bij bedrijven informatie en offertes gingen opvragen kwamen we erachter dat dit voor veel bedrijven een uitdaging te groot is.

Bij klaassen dakkapellen keken ze hier niet van op. “Geen probleem, dit doen we wel vaker” zeiden ze.

Uiteindelijk hebben we voor klaassen gekozen vanwege het niveau van afwerking. We hebben er lang op moeten wachten maar zijn er erg blij mee.

In ongeveer een halve dag is de dakkapel geplaatst en er is keurig en netjes gewerkt.

L. Meijers
Rated 5,0 out of 5
17 april 2023

Hard werkende mannen. Vriendelijk.

Van de Streek
Rated 5,0 out of 5
14 april 2023

Zeer tevreden over de levering en plaatsing volgens afspraak. Ook de aanvraag door hun laten uitvoeren en dit zorgde voor het ontzorgen van werkzaamheden die wij niet daargelijks doen en voor we het weten was alles al rond.

De jongens die het hebben geplaatst. Waren vriendelijke en werkte hard. Nergens lekkage en alles mooi afgewerkt tot zo ver als wat we hadden afgesproken. Via de buurt waar al meerdere div soorten dakkapellen zijn geplaatst aan hun naam gekomen. Na de naam te hebben laten vallen kwamen we erachter dat mijn ouders hun dakkapellen jaren geleden 25 /30jaar ongeveer. Ook door hun hebben laten plaatsen. Prijs/kwaliteiten vergaat niet. Nogmaals bedankt groetjes uit leiden.

Klaas Jansma
Rated 5,0 out of 5
11 april 2023

Super blij met onze mooie dakkapellen. Naast dat het mooi gebouwd is en de werkzaamheden soepel verliepen, is ook service er om heen heel prettig. Duidelijke informatievoorziening, ze denken fijn met je mee in het proces. Heel tevreden!

Rachel
Rated 5,0 out of 5
5 april 2023

Ivanov
Rated 5,0 out of 5
2 april 2023

Top bedrijf. Van begin tot en met het plaatsen wordt je goed geïnformeerd! De monteurs André en Jeroen hebben het top gedaan.

Groetjes uit Epe.

John Freriks
Rated 5,0 out of 5
29 maart 2023

Goed meegedacht, prachtige dakkapellen voor en achter. Het was even wachten, maar dan heb je ook wat!

Daniëlle en Jimi
Rated 4,0 out of 5
28 maart 2023

prima en vriendelijke en behulpzame mannen hebben het dakkapel geplaatst

edwin de ruijter
Rated 5,0 out of 5
27 maart 2023

We hebben een dakkapel laten plaatsen op onze zolder! Van het aanvragen tot de plaatsing heeft Klaassen professioneel gedaan.

Amerik van Duin
Rated 5,0 out of 5
27 maart 2023

Topbedrijf, goed afgewerkt, prima service en snel geleverd.

Dennis
Rated 5,0 out of 5
24 maart 2023

Plaatsing ging snel en goed, duidelijke communicatie tijdens het hele traject, kundig personeel en over het wisselen van de kleuren van de dakkapel niet moeilijk gedaan. Toen er na plaatsing van de dakkapel toch een kleine lekkage bleek te zitten werd dit ook snel verholpen. De volle 5 sterren dubbel en dwars verdiend! Kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Dennis
Rated 5,0 out of 5
22 maart 2023

Een prima ervaring met dit bedrijf. Alle afspraken zijn netjes nagekomen. Alles gebeurde op de aangegeven tijdstippen en de dakkapel zit erop. Wij zijn in ieder geval erg tevreden.

matthijs
Rated 5,0 out of 5
20 maart 2023

Voor de 2e keer een dakkapel van Klaassen laten plaatsen, ditmaal aan de voorzijde.

De dakkapel achter staat nu 10 jaar in volle tevredenheid en de plaatsing van de nieuwe aan de voorzijde ging ook professioneel en vakkundig. Ziet er goed uit casco geleverd en geplaatst binnen 5 uur!

Albert van gimst
Rated 5,0 out of 5
11 maart 2023

Uitstekende ervaring, snel en keurig werk afgeleverd en bijzonder vriendelijk! Ga zo door!!!

Bart Starink
Rated 5,0 out of 5
6 maart 2023

Top.Een geoliede machine en t is netjes gedaan

dick halverhout
Rated 5,0 out of 5
4 maart 2023

Top werk geleverd! Vanwege de drukte wat langer moeten wachten maar daar heb ik zeker geen spijt van.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

Vincent Lammel
Rated 5,0 out of 5
1 maart 2023

Hele goede ervaring met het plaatsen van onze dakkapel.

Vriendelijke werknemers, goed te bereiken en denken goed mee.

Heel blij met onze dakkapel!

Stephanie
Rated 5,0 out of 5
20 februari 2023

Wat een goede ervaring hebben wij met jullie. Offerte netjes aan huis, hier werd eerlijk geadviseerd en werd zelfs idee afgeraden. Insteek is dus niet alleen commercieel want dat hadden ze nog een dakraam aan ons kunnen verkopen. Op de plaatsingsdag werd alles super geregeld. Twee vriendelijke nette monteurs die alles perfect gemonteerd hebben. Heel blij mee, wat een extra ruimte en lichtinval.

Esther
Rated 5,0 out of 5
13 februari 2023

Het was het wachten waard.

Mooie dakkapellen laten plaatsen.

C den Haan
Rated 5,0 out of 5
13 februari 2023

Prima werk.

MENSEN WARN DESKUNDIG EN ZEER BEHULPZAAM.

fa v santen borhan
Rated 5,0 out of 5
13 februari 2023

Van het offerte aanvragen tot het plaatsen ging allemaal goed. Duidelijk communicatie, vakmanschap kwaliteit. Dakkapel was keurig gemaakt en geplaastd.

Het duurt ongv 10 maanden van het bestellen tot het plaasten. Maar het is normaal tegenwoordig als je een dakkapel wil.

Zeker een aanrader.

Geng
Rated 5,0 out of 5
13 februari 2023

Wij zijn erg tevreden met Klaassen dakkapellen. Alles is netjes volgens afspraak gegaan, zij waren ook 1 van de weinig partijen die gewoon de vergunning ging proberen te regelen waar andere afhaakte door de lastige regels.

De bouw verliep voorspoedig, de mannen waren keurig op tijd en regelde alles zelf. De kraan en wagen paste makkelijk ik had me wat drukker gemaakt dan nodig om de grote. (was klein kraantje uit eindelijk) Ook hebben ze alles meteen opgeruimd en meegenomen wat erg fijn is.

Enige jammer vond ik dat wij zelf niet goed genoeg gekeken hebben hoe groot de ramen werden. omdat er wel een houten frame om het kozijn zit zijn de ramen wat kleiner dan wij gedacht hadden. Uiteraard hadden we dit zelf na moeten kijken maar misschien handig voor toekomstige klanten om bv in showroom te kijken of dit goed te bekijken.

dennis nagtegaal
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Vanaf het advies gesprek tot en met de plaatsing netjes en correct gewerkt!

Kroneman
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Twee super mooie dakkapellen zijn bij ons opgeleverd! Nette en gezellige vakmensen!

Dank!

martijn van der hulst
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Heel goed en professioneel bedrijf. Houden zich aan de gemaakte afspraken en de mannen die hem zijn komen plaatsen, waren keurig en verstonden hun vak! 10,5 meter dakkapel in 1x op het dak, een groot spektakel. 7 uur begonnen en 14:30 klaar, wind- en waterdicht en bezemschoon alles achter gelaten. Vakmensen zijn het!

Saskia Daalmans
Rated 5,0 out of 5
6 februari 2023

Het gehele traject heb ik positief ervaren.

Inmeten en offerte op een dag.

Na opdracht prettig contact met de tekenafdeling en vergunningsaanvraag.

Dan begint het (lange) wachten 🙂

Op maandag is de 1e dakkapel geplaatst (tuinzijde).

Professionele vakmannen welke voor de lunch klaar waren.

Dinsdag 2e dakkapel (straatzijde), zelfde ervaring snel en professioneel.

Enige wat je als klant hoeft te doen is af en toe koffie brengen.

Joost Reedijk
Rated 5,0 out of 5
19 januari 2023

Top ! Niks mis mee

Pfrommer
Rated 5,0 out of 5
19 januari 2023

Werkt netjes afgeleverd. Professionele mensen.

Maakt schoon na een klus. Communiceren goed en probeert naar alle wensen van de klant te voldoen.

Christopher
Rated 5,0 out of 5
21 december 2022

Goede kwaliteit dakkapel, vakkundig personeel en altijd een snelle reactie op vragen. Het belangrijkste is wat mij betreft afspraken nakomen en daar kun je van op aan bij Klaassen. Ik kan eigenlijk geen min punten bedenken, alleen de levertijd viel iets tegen (13 maanden). Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen!

Wesley Waser
Rated 5,0 out of 5
20 december 2022

Plaatsing, communicatie vooraf, informatie tijdens het verkoopgesprek, echt alles was goed in orde. Het opruimen na de werkzaamheden ook keurig op orde, en wellicht het belangrijkste, de dakkapellen zijn prachtig in het aanzicht! Kortom, aanrader.

Dennis Lijnsveld
Rated 5,0 out of 5
19 december 2022

– Goed meegedacht in ontwerp- en vergunningproces.

– Constructie, levering, plaatsing allemaal conform afspraak

– Scherpe prijs

Wouter Liefting
Rated 5,0 out of 5
19 december 2022

Netjes en vakkundig gewerkt.

Wij zijn er blij mee!

Groeten, Sjoerd en Wilma Roorda

Wilma Roorda
Rated 5,0 out of 5
19 december 2022

Heel erg blij met mijn dakkapel, de plaatsing liep soepel en de mannen waren erg vriendelijk en professioneel. Ook het traject vooraf was er prettig, Klaassen bied een goede service met de vergunningaanvraag bij de gemeente waarbij ze je voor een groot deel ontzorgen.

Ik beveel Klaassen zeker aan

Fiona Krommenhoek
Rated 5,0 out of 5
12 december 2022

Ik ben zeer tevreden, het eind resultaat ziet er goed uit. Ook werd het netjes achter gelaten.

Marjolijn
Rated 5,0 out of 5
5 december 2022

Duidelijk communicatie, offerte en afhandeling. Zeer tevreden.

Janita Ebeke
Rated 5,0 out of 5
29 november 2022

Prima gedaan. Mooie dakkapel alles conform afspraak

Montage prima en snel gedaan. Ook keurig achterlaten. Complimenten zeer tevreden

Henk Derwort
Rated 5,0 out of 5
21 november 2022

Goede, snelle en duidelijke communicatie.

Geen verrassingen.

Maatwerk en vakwerk!

Erg tevreden.

RdH
Rated 5,0 out of 5
21 november 2022

Goede communicatie, snelle plaatsing, netjes gewerkt: vakwerk!

Bart
Rated 5,0 out of 5
21 november 2022

Super snel en netjes gewerkt

Ziet er allemaal perfect uit

Zeer vriendelijke mannen

Jolanda van Grafhorst
Rated 4,0 out of 5
21 november 2022

Anita Moonen
Rated 5,0 out of 5
17 november 2022

Wij zijn heel blij met onze dakkapel. Alles ging via afspraak en binnen een dag zat hij erin . Volgende dag alles netjes afgetimmerd.

Het enige waar ik spijt van heb is dat ik het niet 20 jaar eerder heb gedaan.

Vasilda Tamara
Rated 5,0 out of 5
14 november 2022

Met 1 woord fantastisch. Bij ons een dakkapel geplaatst aan de voorkant. De mannen waren er om 0700 en om 11 uur was alles klaar. Vakwerk!

van Essen
Rated 5,0 out of 5
14 november 2022

Perfecte afwerking en vlot gewerkt

Roxane Boek
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Wij zijn erg blij met de plaatsing van twee dakkapellen door Klaassen dakkapellen. Bij plaatsing is er netjes en secuur gewerkt en zijn wij erg tevreden met het eindresultaat. Ik zou Klaassen dan ook zeker aanraden bij vrienden/kennissen die ook een plaatsing van één of meerdere dakkapellen overwegen.

Fam Verbree
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Netjes en mooi werk afgeleverd 2 dakkapellen binnen 1 ochtend geplaatst !

Leon koster