Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen van klanten van Klaassen Dakkapellen. De ervaringen en gekleurde sterren geven een goed beeld van de ervaringen.

Heeft u ook ervaring met Klaassen Dakkapellen en wilt u deze delen? Stuur dan uw ervaring in.

Ervaring plaatsen

  • Gemiddelde ervaring Klaassen Dakkapellen
    Op basis van 261 ervaringen
    Score: 4,6



  • Ervaring
    Alles is keurig en volgens afspraak verlopen. De kwaliteit is prima, zoals verwacht mag worden. Ik wacht alleen nog op een hor. Die zou worden nageleverd maar heb ik nog niet ontvangen.

    16-07-2018 (P Has)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Snelle jongens! Alles is netjes geplaatst. De afwerking is redelijk. Hier had ik iets meer van verwacht. Verder was de service top. Een aanrader is het zeker wel. Thanks mannen!

    03-07-2018 (Martin Ambachtsheer)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Hierbij willen wij u laten weten dat wij zeer tevreden zijn over de plaatsing van onze dakkapel. Zowel de voorbereiding en overleg vooraf als de uitvoering is voor ons zeer prettig verlopen. Onze hartelijke dank voor de service en het vakwerk!

    29-06-2018 (Rogier van Spengen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Mooie dakkapel Van A t/m Z prima aflevering Aardige mannen

    28-06-2018 (Van der Velden A)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Snel geplaatst en netjes geregeld. Alleen vindt ik het jammer dat het dakkapel niet op zijn breedst is zoals ik gevraagd heb bij het inmeten. Het kon nog 20cm breder. Maar ik ben echt tevreden. Mooi en gebruiktsvriendelijk dakkapel

    28-06-2018 (R dekker)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Bij ons zijn twee oude dakkapellen verwijderd en twee nieuwe geplaatst in een halve dag! Het personeel van Klaassen werkt heel netjes en ze laten alles keurig bezemschoon achter. Dik tevreden!

    18-06-2018 (Florian)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Strakke planning, vakkundige mensen en goede prijs-prestatie verhouding

    14-06-2018 (Dé van de Riet)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Twee dakkapellen laten plaatsen, vakkundig en snel te werk gegaan; binnen 1 dag geplaatst. Goede communicatie tussen bouwwerkzaamheden door!

    13-06-2018 (Dijkhuizen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super gevoel bij het bedrijf. Hard gewerkt. Eindresultaat schitterend.

    07-06-2018 (Ruben)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Keurig op tijd, netjes alle afspraken nagekomen, heldere communicatie, top!

    07-06-2018 (Ester )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Goed geholpen en alles op tijd klaar. Enige minpunt is dat wanneer je het e.a. wil aftimmeren je zit met je plinten, vensterbank en een gordijn. Voor het gordijn of andere typen heb je bijna geen ruimte om deze te monteren op het bovenste deel van het kozijn. Hierbij moet de leverancier ook aandacht schenken zodat de gebruiker mee kan beslissen.

    04-06-2018 (Rajesh)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    We hebben een goede en prettige ervaring met Klaassen. Onze dakkapel is naar tevredenheid geplaatst. Net personeel. Prima op tijd en nette afwerking. Alleen wachten wij nog op nieuwe raamboompjes. Die zijn ons toegezegd, omdat deze beschadigd zijn. We horen graag wanneer we deze kunnen verwachten. Mvg Ronald van Dijk en Elisa Valk

    31-05-2018 (Valk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Mooie dakkapel. Snel en goed geplaatst. Extra service voor het mee takelen van zolder spullen en het plaatsen van een kap op de schoorsteen. Intake was prettig en dacht met ons mee. Verbeterpunt is de straat schoon achterlaten.

    30-05-2018 (Sjoerd )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer vakkundige timmerlui ontmoet, die onder goede weersomstandigheden i.s.m. de kraanmachinist een fraaie dakkapel in korte tijd wisten te plaatsen. Nauwkeurig afgewerkt en routinematig e.e.a. tot tevredenheid van de klant opgeleverd.

    30-05-2018 (Jan de Jong)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Keurig en netjes te werk gegaan. Ze leveren echt vakwerk! Het is een plaatje op ons dak en we zouden Klaassen zo weer inhuren.

    30-05-2018 (Mylene Mosterd)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel en vakkundig. Heel blij met onze 2 dakkapellen.

    25-05-2018 (Deborah)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prijs - Kwaliteit is zeer goed... Echte vakmensen, van het begin tot eind!

    13-05-2018 (Coraa Barnhoorn)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De heren waren aanwezig op de afgesproken tijd. Harde werkers. Zijn heel kundig en hebben een flinke dosis ervaring in het plaatsen van de dakkapel. Keurig afgewerkt. Ook altijd keurig te woord gestaan door de telefoon ingeval wij vragen hadden. Dit was voor ons de tweede keer dat wij door Klaassen een dakkapel hebben laten plaatsen. De eerste keer waren wij ook al dik tevreden. Kortom zeker een aanrader dit bedrijf.

    11-05-2018 (Ursula Eyra)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima plaatsing, aardige mensen en goed vakwerk, enig minpuntje was dat er joggen veel rommel lag in en om het huis.

    01-05-2018 (Roy)

    Score: 3,0



  • Ervaring
    Nog steeds kan ik niet begrijpen dat er twee dakkapellen zijn vervangen in nog geen 5 uur. De drie medewerkers waren goed op elkaar ingespeeld en hebben goed werk afgeleverd op een professionele manier. We zijn erg blij met het resultaat en werken met plezier de binnenkant af.

    25-04-2018 (Gerard van Rijn)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Maatwerk houten dakkapel in beschermd stadsaanzicht. Alle besprekken met Dirk Jan naar volle tevredenheid verlopen. Vlot een eerste offerte, daarna goed overleg met architect, vaststelling definitie aanbieding, plaatsingsdatum en goede uitvoering.

    24-04-2018 (Edwin de Bruin)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Dit is echt een top bedrijf. Duidelijke afspraken van te voren. De 2 werknemers waren om 07.30 aanwezig, zij werkten hard door. Om 10.30 kwam de kraan voor het opheisen van ons dakkappel. Zeer professioneel gehandeld met walky talky voor het plaatsen. Begin van de middag waren de werkzaamheden klaar. Wij kunnen niks anders zijn dan positief.

    24-04-2018 (Yoeri Haaker & Mendy van Dam)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Dakkapel laten plaatsen. Indrukwekkend: In 2 dagen tijd. Eerste dag opbouw en waterdicht. 2e dag afbouw en binnen aftimmeren. Super aardige timmermannen/werklui. Werken netjes. We zijn tot nu toe heel tevreden over het resultaat en wij zullen dit bedrijf zelf zo weer inschakelen en aan iedereen aanbevelen.

    18-04-2018 (Eric Janssen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Klantvriendelijk, netjes

    18-04-2018 (Suzanne van Riel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Geweldig mooi werk! Zeker aan te raden! Wat een ruimte wij zijn er zeker blij mee. Aardige gasten en wat werken ze snel echt super. Dus wie een dakkapel wilt ga naar klaassen dakkapellen!! Groetjes Maarten & Jennifer

    18-04-2018 (M.P. Van der Plas)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Professioneel bedrijf. Tijdens het offerte-traject werd er goed geluisterd. Tussendoor werd er goed gecommuniceerd. Tijdens het plaatsen van de twee dakkapellen werd er met een team gewerkt dat zeer goed op elkaar ingespeeld was. Hierdoor stonden de dakkapellen binnen korte tijd op het dak. Dezelfde vakmensen hebben alles ook zeer netjes opgeruimd achtergelaten. Ik zou Klaassen Dakkapellen zeker aanraden aan andere mensen !

    18-04-2018 (Richard Bignell)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    This was awesome to see how great and efficient the team worked in the house. I was super happy with the result. Thank you for the great service. I will for sure recommend you to other individuals! Regards

    11-04-2018 (De Waal)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    van het begin tot het einde is het traject prima verlopen. duidelijke offerte, als je vragen hebt kan je die stellen en nemen de tijd voor je. de uitvoering is zo gegaan zoals men die ochtend had verteld. ik verbaas me over de meer meters die er bij zijn gekomen erg blij mee. het enige minpuntje is dat het wel een zooi wordt..... maar dat hebben we er zeker voor over. nette mensen en vakmensen. Albert Waller

    05-04-2018 (Albert)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel, betaalbaar, prima kwaliteit en goed afgetimmerd!

    04-04-2018 (Marcel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super goede ervaring van vergunning aanvraag tot afwerking. Ook de heren ter plaatse waren bijzonder deskundig en harde werkers. Een absolute aanrader, Niels

    04-04-2018 (NIels Valkenburg)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super mooi geworden, en ook super snel.

    30-03-2018 (L.Tesselaar)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Waren netjes optijd. Hard doorgewerkt. 7 uur aanwezig 12 uur vertrekken en een mooie dakkapel rijker.

    24-03-2018 (Jeroen Leusink)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Fantastisch werk geleverd. Vakkundig en snel geplaatst en de werkplek netjes achtergelaten. Ik kan Klaassen dakkapellen zeer zeker aanraden.

    14-03-2018 (Marciano Sleeswijk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer goede ervaring. Inmeten en offerte gesprek in een keer. Binnen paar dagen offerte binnen via de mail en post. Offerte zeer concurerend Verschil met andere aannemers zit hem dat dakkapel 175 hoog wordt gemaakt ipv 150. Hierdoor meer vloerruimte doordat dakkapel verder naar buiten wordt geplaatst. Mede door ervaringen anderen met Klaassen in zee gegaan. Afspraken worden nagekomen en 6 weken van te voren word alles nog eens telefonisch doorgesproken. Om 07.00 aanwezig. Om 09.00 twee gaten in dak en om 12.00 zat alles erop ( 2 maal 4.50 breed). Aanrader. Hans Boshuis

    14-03-2018 (boshuis)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het was een verrassing hoe het uit zou pakken, een bedrijf dat niet bij ons uit de buurt kwam, met een scherpe offerte, en alles wat wij als wens hadden moest daar in meegenomen zijn. Maar ze hebben hun naam eer gedaan. Wat een vakmensen, snelheid en flexibel, ondanks de extreme kou. We hebben zelf wat schroeven weg moeten slijpen die er door staken. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie naam zeker doorgeven aan bekenden die ook voor zo n verbouwing komen te staan. Bedankt.

    08-03-2018 (Wilmsen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn heel blij met het dakkapel, het is mooi netjes en zeer vlug en vakkundig gemaakt, ook het personeel was zeer aardig en zeer gedreven, wij zijn uiterst tevreden

    07-03-2018 (Fam. Melis)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Professioneel bedrijf. 2 Dakkapellen laten plaatsen in 1 dag. Correct, vriendelijk en harde werkers. Door het goed op elkaar ingespeelde team stonden de 2 kapellen er binnen 6 uur op. Complimenten.

    28-02-2018 (Bruin)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben onlangs 2 dakkapellen laten zetten. Super netjes geregeld en in 4,5 uur stonden allebei de dakkapellen vakkundig op zijn plaats. Kleine kritische noot. De afwerking tussen kozijn en stelkozijn zou beter kunnen.

    28-02-2018 (Fam Bakker)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Goede service Duidelijke uitleg mbt plaatsen dakkapel Vriendelijk en ervaren personeel

    28-02-2018 (Fam Zwarts)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goed! Reactie van een ervaren architect: Schitterend, het lijkt net of de dakkapel altijd al op dat huis heeft gestaan. Kleine opmerking er waren een aantal beschadigde pannen terug gelegd, maar na 1 telefoontje is dit keurig verholpen.

    23-02-2018 (D. Brinkman)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De levertijd liet even op zich wachten, ook door noodzakelijke vergunning. Altijd goede en vlotte communicatie. Bij de plaatsing hadden we een top team, goed op elkaar ingespeeld. In een ochtend stond de dakkapel aan de voorkant van ons huis. Er is vakkundig werk geleverd. Niet te vergeten het werk uit de werkplaats. De dakkapel zelf ziet er prima uit.

    21-02-2018 ()

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima bedrijf. Elke afspraak is nagekomen. Ook een nalevering ging spoedig. De mensen die de dakkapellen plaatste hebben snel gewerkt. Hier en daar moesten we wel de punten van de schroeven weg veilen en hebben we veel puin moeten ruimen. Toch zijn we over het algemeen tevreden over het resultaat en zal ik uw bedrijf zeker aanraden.

    15-02-2018 (Klaasen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Netjes om 7 uur in de ochtend stonden de werklui voor de deur met de dakkapel en begonnen zij direct met het voorwerk en om 8 uur stond de kraan al voor de deur. het is allemaal heel snel en vakkundig gedaan! om 12 uur was de klus al geklaard en was de dakkapel netjes afgewerkt. Wij zijn er heel erg blij mee! Mvg Leon en Tamara

    11-02-2018 (Leon van Parreeren)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen. Inleidende gesprek verliep prima, erg duidelijk en vriendelijk. Dag van plaatsen verliep soepel, snel en goed en wederom prima gasten. De week na het plaatsen stond er heel erg veel wind en hoorde we een windgeruis, 1 mailtje gestuurd en er werd meteen een afspraak in dezelfde week gemaakt om te verhelpen, chapeau. Al met al zijn we erg tevreden.

    09-02-2018 (Rene van Nobelen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel, netjes en mooi!!! Zeer tevreden met het resultaat. Ook zeer tevreden over de uitleg vooraf en alles rustig doornemen en keuzes maken. Top bedrijf en super monteurs.

    07-02-2018 (Fam. Brandhorst)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Duidelijke communicatie. Snel geleverd en een zeer scherpe prijs. De mannen hebben het super gedaan en alles netjes afgewerkt en afgeleverd. Ze waren in een ochtend klaar! Super bedankt!

    07-02-2018 (Visser)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onze ervaring met Klaassen in positief. Een organisatie die vakkundig werkt en goed advies geeft. In een persoonlijk gesprek met een adviseur in Hulshorst hebben wij besloten te kiezen voor Klaassen. Degelijk, geloofwaardig en vertrouwd verhaal.

    30-01-2018 (Wim de Blécourt)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Het was wel een paar maanden wachten, maar dan heb je ook wat, voor een goede prijs. We zijn erg tevreden met ons dakkapel. De heren waren stipt op tijd, ook de kraanwagen. Alleen goot het tot half elf, dat was niet zo gepland. Afgewerkt werd het dakkapel daarom op de volgende dag. Alles ging verder voorspoedig. Klaassen dakkapellen is een voorbeeldige firma. Wij zijn vol lof!!!

    19-01-2018 (G. en E. Drent)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer mooi kapel super snel en vakkundig geplaatst personeel was zeer aardig enige minpuntje was dat er binnen gerookt werdt zonder overleg met ons

    20-12-2017 (Robin meiling)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Ja prima werk geleverd en snel .

    20-12-2017 (C Hoedt Heemskerk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Na 6 offertes aangevraagd te hebben kan ik nu zeggen: Klaassen is wat mij betreft de goedkoopste en de beste 👍

    20-12-2017 (C. Wickerhoff)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De plaatsing van de dakkapel verliep perfect. Om 7 uur zou men voor de deur staan, om 2 minuten over 7 stond men voor de deur. Plezierige mensen die extreem efficient werkten. Kort na het middaguur was het karwei al klaar. Dat was een verrassing. Alles werd weer netjes opgeruimd en al het afval meegenomen. Op het werk is niets aan te merken; het resultaat is zoals beloofd en ziet er heel goed uit.

    13-12-2017 (Arnold Ouweneel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vorige week heeft Klaassen Dakkapellen onze dakkapel en die van de buren in 2 dagen geplaatst. Sneller dan gepland. Het zijn echte vakmannen die heel hard werken en een mooi resultaat neerzetten!

    13-12-2017 (De Jong)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het was door de drukte lang wachten op de plaatsing. Maar die was in 6 uur gedaan. Prima dakkapel, blij mee.

    06-12-2017 (M Spelt)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    De dakkapel is snel en netjes geplaatst. Het dakraam wat verwijderd zou worden was in eerste instantie niet heel netjes gedaan. er lagen alleen wat dakpanne, maar er was niks geisoleerd. Later is er nog iemand langs geweest om dat te fixen. We zijn erg blij met de enorme hoeveelheid ruimte die we erbij hebben gekregen!

    04-12-2017 (Peggy)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer tevreden over het gehele proces van wensen/offerte tot de uiteindelijke aftersales. Alle medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend en werken netjes. Persoonlijk zal ik positief adviseren indien vrienden en/of kennissen een advies vragen.

    30-11-2017 (Denkers)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Snel, degelijk, heeeeel groot.

    23-11-2017 (Arjan Biel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Op de geplande dag van uitvoering zijn ze gestart. Snelle en adequate aanpak en sympatieke en vakkundige timmerlieden. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en zullen de firma Klaassen Ook prijstechnisch een zeer scherpe prijs geoffreerd We zullen deze firma zeker aanbevelen bij kennissen.

    23-11-2017 (Ton Plasmeijer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Positief. De doorslag voor mijn keuze voor Klaassen was dat de meneer die kwam opmeten net wat beter meedacht dan de andere partijen. Plus ik heb referenties gecheckt en bij langs gegaan bij andere mensen. De realisatie ging vlotjes en het resultaat ziet er top uit.

    17-11-2017 (Kirste)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer ervaren monteurs die de dakkapellen netjes en vakkundig geplaatst hebben. Vergunningsaanvraag is ook netjes door Klaasen geregeld. Zeker een aanrader !

    15-11-2017 (Jasper de Stigter )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Kwalitatieve goede dakkapellen en netjes geplaatst. Klein minpuntje; de bestelde dakkapellen zijn niet 100% conform offerte/opdracht geleverd waardoor ze nog een keer terug moeten komen.

    09-11-2017 (Melvyn)

    Score: 4,0



  • Ervaring


    08-11-2017 (Lisa Dieckmann)

    Score: 4,0



  • Ervaring


    01-11-2017 (R J Paschedag )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    De vriendelijke monteurs hebben netjes, secuur en zorgvuldig hebben gewerkt.

    29-10-2017 (Poppelier-Geelen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    zeer vakkundige timmerlieden, nette afwerking. goede kwaliteit.

    19-10-2017 (B.A.B. D.Holm)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Gewoon goed.

    13-10-2017 (Jos Klinge)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben twee dakkapellen laten renoveren aan de voor en achterkant van ons huis. En nog een raam op de eerste verdieping Van houten ombouw en kozijnen naar kunststof en ceraliet. De mannen waren optijd en waren en ja waren om 16:00 weer weg. Echt super alles in 1 dag klaar en super netjes. Thx mannen al we nog is iets bedenken weten we wie we bellen. Mvg Michael marjan lianne melanie ivana.

    11-10-2017 (Michael Corba )

    Score: 1,0



  • Ervaring
    Zeer netjes en goed gedaan! De mensen die het opbouwde onderleiding van André vakkundig en correctie gedaan. Kan het iedereen aanraden.

    09-10-2017 (Freddy)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prijs kwaliteit verhouding de beste die we konden vinden. De dakkapellen zijn in 1 dag geplaatst en afgewerkt. Voor lunch gezorgd, maar ze wilde dat graag op zolder hebben om door te kunnen werken. Zeer vriendelijk personeel. Ook bij het voorgesproken en op kantoor. Staan vrij om al je vragen te beantwoorden. Ik raad zeker aan hier uw dakkapel af te nemen

    27-09-2017 (Jeroen Huizinga )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wijn zijn voerde ondersteuning in het papierwerk en het plaatsen van de hoek dakkapel bijzonder tevreden. De mensen die de dakkapel geplaatst hebbennwerjten voor zover mogelijk netjes en volgens afspraak. Toen er achteraf toch een probleem bleek te zijn is dit keurig aen naar tevredenheid afgehandeld.

    27-09-2017 (F.Fraza)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima ervaringen met Klaassen Dakkapellen. Vanaf offerte, huisbezoek tot aan het plaatsen van de dakkapel is alles soepel verlopen. Deskundig advies in het voortraject en vakmannen aanwezig gedurende het plaatsen. Aanrader. met vriendelijke groet, Fam Beerman Hellevoetsluis

    16-09-2017 (Fam Beerman)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Vanaf het eerste moment fijne en duidelijke communicatie. Plaatsing ging super snel. We zijn heel blij met de dakkapel en de manier waarop het werk is uitgevoerd. We zullen jullie zeker aanraden bij anderen! Hartelijk dank, fam. Wiese

    15-09-2017 (Fam. Wiese)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Een week na plaatsing bijzonder tevreden over de gang van zaken. Duidelijk uitleg in de showroom gehad. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Alle afspraken nagekomen, netjes geplaatst door eigen personeel, ook de afwerking bijzonder keurig. Of de dakkapel ook een lang leven heeft kan ik nog niet zeggen. Maar aangezien ik heb gekozen voor EPDM dakbedekking-keralit bekleding en kunstof kozijn verwacht ik de komende jaren geen problemen met de duurzaamheid.

    06-09-2017 (de Ruiter)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ontzettend vakkundig personeel en werkelijk alles is goed gegaan!! Uiteraard blijven wij Hollanders en blijven klagen. Als dat echt moet dan zou ik de tip geven om puin en rommel kosteloos te verwijderen. Ik ben dagen bezig geweest op te ruimen. Het is wel aangeboden maar dat betrof dan alleen timmerafval. Ga zo door en de buurt weet van jullie bedrijf af! Ik stuur ze wel door!

    19-07-2017 (Hofmann)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ze waren netjes op tijd en in 3 1/2 uur was de dakkapel klaar, inclusief aftimmering. Ziet er netjes uit. Alleen jammer dat ze de afwerking met de spotjes niet konden afmaken omdat ze de goede boor niet meehadden.

    05-07-2017 (Mirko Schuurman)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima geregeld! Wij hebben het ervaren als een zeer professionele team met mensen. Van het begin bij het opvragen van offerte tot en met aflevering en monteren van de dakkapel. Wij zijn blij met deze firma in zee te zijn gegaan.

    05-07-2017 (Daniel Belmer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super mooi gedaan, ben er erg blij mee

    22-06-2017 (Michel Melchior)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    We zijn super blij met de dakkapel. De heren waren netjes op tijd en binnen 5 uur zat de dakkapel erop. Wat een extra ruimte brengt dit met zich mee!

    22-06-2017 (Bonnemayers)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het bedrijf is een aanrader! Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe dakkapel.Super werk geleverd ziet er netjes uit. We zijn er reuze blij mee. De mannen werken hard en komen netjes hun afspraken na. Het resultaat mag er zijn.

    14-06-2017 (Fadime)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super snel en goed geplaatst. Twee dakkapellen waarvan één 6.5m verdeeld over drie kamers zelfs nog tijd om een dakraam te verplaatsen waardoor er ik in die kamer meer licht is gekomen. Vind wel dat er nog veel troep/afval achterbleef. Waardoor ik d tuin nog echt even moest uitruimen. Maar al met al toch zeer tevreden

    01-06-2017 (Pieter van der Lugt )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn erg tevreden! Het is voor ons de tweede keer dat we een dakkapel laten plaatsen door Klaassen. We zijn blij met de extra ruimte. We hebben goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden. Het plaatsen verliep ook goed er wordt degelijk en netjes gewerkt. Prijs kwaliteit is ook helemaal oke! Bedankt.

    01-06-2017 (Vink)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe dakkapel. Goede en snelle service. De mannen werken hard en komen netjes hun afspraken na. Het resultaat mag er zijn!

    26-05-2017 (Martijn)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Erg tevreden over onze nieuwe dakkapel met schuin dak. Goed advies vantevoren. Definitieve keuze gemaakt na prima bezoek aan de showroom waar materiaal goed te zien is. Plaatsen in 1 dag ging vlot en zonder problemen. Dakraam vervangen op dezelfde dag. Heel netjes gedaan. Prima prijs - kwaliteit verhouding.

    26-05-2017 (Renee)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De werkmannen kwamen op de afgesproken tijd en gingen vlot aan het werk. Na anderhalf uur stond de kraan klaar en werd de dakkapel op het dak geplaatst. Alles verliep zeer gestructureerd en snel. De mannen hebben netjes gewerkt en ook alles opgeruimd. We hebben een zeer positieve ervaring met jullie bedrijf waarin de communicatie vooraf prima verliep en de dag van plaatsing erg goed is verlopen. We zijn zeer tevreden over jullie medewerkers en de dakkapel is ook prachtig!

    24-05-2017 (Algera)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ongeveer 20 jaar geleden heeft de firma Klaassen bij ons een dakkapel geplaatst. Het dakkapel zag er nog steeds goed uit, maar ik had geen zin meer om het dak op te klimmen voor de periodieke schilderbeurt. We hebben daarom een offerte voor een renovatie met Keralit aangevraagd. Na een duidelijke en transparante offerte is de renovatie vakkundig uitgevoerd. Het dakkapel kan weer jaren, zonder onderhoud, mee. Er is heel netjes en precies gewerkt en er hoefde pas na plaatsing betaalt te worden. Kortom wij zijn heel blij dat wij de renovatie door de firma Klaassen hebben laten uitvoeren.

    24-05-2017 (Willem)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het bedrijf is een aanrader! Bij ons is voor dakkapel geplaats en achter nokverhoging. Het ziet er mooi uit. Goed en mooi afgewerkt. Personeel was vriendelijk en een goede communicatie! Personeel snel en vakkundig gewerkt. Matriaal voor de dakkapelen nokverhoging ziet en goed Tijdens de offerte goed en vriendelijk te woord gestaan We zijn zeer tevreden met uw bedrijf en zullen het ook aanraden bij andere mensen. Mvg I. Van der Linden

    24-05-2017 (Van der Linden)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn zeer tevreden over de geplaatste dakkapel. De plaatsing verliep bijzonder snel en werd afgeleverd zoals verzocht. En alle zelfgemaakte rommel netjes opgeruimd en meegenomen. Inmiddels zelf de afwerking van de dakkapel afgemaakt en hierdoor hebben wij een mooie kamer gecreeerd. Ook de buitenzijde van de dakkapel is zeer fraai. Wij hebben gekozen voor een volledige keralite afwerking in een antraciete kleur.

    22-05-2017 (Doornbos)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Absolute aanrader om met Klaassen in zee te gaan! Vergeleken met andere leveranciers is de prijs redelijk en we hebben met 2 fantastische dakkapellen er een verdieping met heel veel ruimte bij gekregen. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en afspraken worden nagekomen. Een verbeterpunt is de communicatie met de werklui. Voor de klant is het handig wie je kunt aanspreken als contactpersoon tijdens de werkzaamheden. De voorman zal zich meer moeten profileren.

    21-05-2017 (Zonneveld)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Klaassen Dakkapellen is zeer professioneel en ervaren bedrijf. Uit alles blijkt dat dakkapellen plaatsen hun business is. Advies is goed, bijvoorbeeld in een vijf ramen dakkapel het tweede en vierde raam laten scharnieren. Ook de begeleiding bij de vergunningaanvraag verliep vlekkeloos.

    17-05-2017 (Dave)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Fijne gasten, zeker Dennis! Weet waar hij over praat

    11-05-2017 (Claire en Dinesh)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ruim 20 jaar geleden heeft dit bedrijf voor mij 2 dakkapellen geplaatst. Ze hebben de bouwvergunning voor mij geregeld. Er hoefde niets aanbetaald te worden. Twee timmermannen klaarden de klus op een dag. Ik enige waar ik zorg voor draag is dat ik de hardhoutenkozijnen goed in de verf houd. Kortom Klaassen is een degelijk bedrijf wat een goed kwaliteit levert. Nooit lekkage gehad of een ander mankement. Ga zo door

    06-05-2017 (P.P. Gorter)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Erg goede ervaring met dit bedrijf. Goede uitleg tijdens huisbezoek en er werd fijn meegedacht over de (on)mogelijkheden. Plaatsing was snel gerealiseerd. Om 7.30 begonnen ze en om 12.30 uur was alles weer opgeruimd en konden de mannen weer huiswaarts. Super! Geen minpuntjes voor dit bedrijf!

    26-04-2017 (Marlies)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Een top geleverde dakkapel met een goede service👍🏻 Service ging zover dat er een probleem werdt opgelost die door een bouwbedrijf is veroorzaakt (lekkage Schoorsteen) 👍🏻 Klaassen dakkapellen dank voor uw top product Mvg Corrine en Harnold

    24-04-2017 (Harnold )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het laten plaatsen van een dakkapel doe je niet dagelijks dus een goede prijs/kwaliteit vergelijking gedaan. Klaassen Dakkapellen kwam hier als beste uit. Toch altijd eerst zien dan geloven. En het is echt ongelofelijk. De heren kwamen om 7.30, de oude dakkapel werd verwijderd, en om 10.00 kwam een hijskraan om de nieuwe dakkapel erop te tillen. Om 14.30 waren de heren klaar. Alles keurig afgetimmerd en aangeveegd. Wij zijn zeer tevreden over de dakkapel en de deskundigheid. Knappe logistiek.

    18-04-2017 (Joyce H.)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima service en uitstekende vaklui. We zijn erg blij met het mooie dakkapel.

    15-04-2017 (Raymond Smit)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Geweldig bedrijf, denken goed met je mee. Komen hun afspraken goed na. Het eindresultaat is verbluffend. Zo strak, ze werken snel en zeer nauwkeurig!

    12-04-2017 (Nesla el Kadiri)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima werk geleverd.

    10-04-2017 (C.Splinter)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    drie kapellen laten plaatsen - in drie dagen. De mannen hebben keurig gewerkt. Er ontstond een klein probleem mbt rolluiken - en dit gaan ze netjes voor ons oplossen. Echt super goede ervaring. Dit is de 3e keer dat we werk aan hen uitbesteden en weer tot dikke tevredenheid. AANRADER

    05-04-2017 (L van Ojen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ervaring met de firma Klaassen is prima. Keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Geen gestrest gedoe tijdens het werk. Er moet nog een kleine aanpassing plaats vinden maar wij gaan er van uit dat dit ook goed gaat komen.

    30-03-2017 (Henk de Keijzer)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima geregeld. De puinzakken zijn netjes meegenomen en zelfs de radiatoren die waren gedemonteerd lagen keurig beneden. Dakkapel ziet er keurig uit. Erg fijn zaken doen.

    27-03-2017 (Dennis Terlouw)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn erg tevreden over Klaassen Dakkapellen! Toen wij via internet een aanvraag hebben gedaan werden we gebeld voor een afspraak. In de avond kwam Klaassen bij ons thuis kijken hoe de situatie was en werden alle mogelijkheden besproken. Vrij snel ontvingen wij de offerte met heldere uitleg hoe deze in elkaar zat. Toen deze akkoord was hebben ze zelfs de vergunning voor ons geregeld inclusief de tekeningen die daar voor nodig waren, echte ontzorging!! Ruim voor de tijd kregen we een email over de planning en betaling. Ook de plaatsing liep voorspoedig, de vloer was afgedekt met een groot zeil dat de meeste rommel uiteindelijk weer mee naar buiten ging. Al het (bouw)afval kon via het gat door de kraan naar buiten worden getild. En toen de dakkapel erop, wat een ruimte!! Fijne en vriendelijke monteurs die weten waar ze mee bezig zijn. Achteraf bleek er een tegel in de tuin gebarsten door een ongelukje. Dit werd direct keurig opgelost. Kortom, wij zijn super tevreden!! En raden Klaassen Dakkapellen iedereen aan!!

    17-03-2017 (Fam. H.C. Nijeboer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De dakkapellen zijn goed voor gefabriceerd. De mensen zijn snel, vriendelijk en netjes. Ziet er mooi uit. We zijn erg tevreden.

    10-03-2017 (Jeroen Bakker)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    In het voortraject zeer volledig en afspraken nagekomen. Ook goede tips over de positie van de openslaande ramen en wel of geen ventilatieroosters. Communicatie met kantoor ook goed. Op de dag zelf hebben de monteurs hard en netjes gewerkt. binnen 4,5 uur stond de dakkapel er op. Alles keurig aangeveegd e goed achtergelaten. Aanrader!

    10-03-2017 (Jos Oosterhuis)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Tijdens maken offerte prettig meedenken over de mogelijkheden. Prijsstelling zeker neutraal. Tijdens monteren mooi op tijd, prettige omgang met medewerkers en volgens afspraak opgeleverd.

    10-03-2017 (Erwin Klompenhouwer )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    In korte tijd een mooie dakkapel geplaatst!

    06-03-2017 (fam. Leidelmeyer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Van begin tot het eind een positieve ervaring. Afspraken worden zeer goed nagekomen, de feitelijke plaatsing ging heel erg snel en netjes. Ook als je een kleine aanpassing wilt wordt het geregeld. ( als extra verduisterende gordijnen en horren voor onze 3 nieuwe dakramen) Het geheel ( dakkapel van 5 meter en 3 dakramen) zaten er voor 14.00 uur al op hun plaats en waterdicht! De dag erna alles netjes afgewerkt. Het geheel heeft inmiddels al 2 stormen en veel regen doorstaan en wij hebben geen enkele lekkage kunnen ontdekken. ( staat er nu ruim een week op) kortom wij zijn zeer tevreden!

    03-03-2017 (Stephan Bedijs)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    2 mannen zijn een paar uur hard aan het werk geweest, en er staat nu een prachtige dakkapel. Wel onvoorstelbaar wat voor een troep het geeft, waarvan 99% wordt opgeruimd. Helemaal top. Als me van te voren duidelijk was gemaakt dat je sommige zaken beter kunt afdekken, was het schoonmaken voor mij na afloop makkelijker geweest. Als ik ooit weer een dakkapel wil, ga ik weer naar Klaassen.

    03-03-2017 (Martin van der Zwan)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super werk geleverd ziet er netjes uit we zijn er reuze blij mee

    03-03-2017 (Michael en Wendy vd meer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Echter is er een buts ontstaan. Hierover is contact geweest, maar nog niet opgelost. ... Gr. Arno van Haarlem

    03-03-2017 (Arno van Haarlem )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Heel goed! Prima geholpen met het maken van de keuzes, het verzorgen van de vergunning bij de gemeente en een offerte met een heel goede prijs. De dag van plaatsing verliep soepel; 3 kranige mannen hebben snel en vakkundig de dakkapel geplaatst. Ben er echt heel blij mee, zeker een aanrader. Hartelijk dank!

    26-02-2017 (Mike)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Van advies, inmeten, plannen bijstellen, vergunningsaanvraag tot en met het opbouwen en afwerken van twee dakkapellen: alles keurig volgens plan(ning) verzorgd, plezier in hun werk en prima service.

    18-02-2017 (Fam. Loman)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben goede ervaringen met Klaassen dakkapellen. Bij ons zijn twee dakkapellen en twee dakramen geplaatst. Ondanks de vrieskou met sneeuw ging het werk gewoon door. Na de werkzaamheden waren een paar verbeterpuntjes. Die zijn snel zonder discussie verholpen. Heel netjes!

    17-02-2017 (Femke)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    ER is vlot en netjes gewerkt, we wachten alleen nog op 3 inzet horren.

    16-02-2017 (Russchenberg)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Vakwerk afgeleverd. Werken hard denken met je mee komen met oplossingen en adviseren je goed kortom top bedrijf

    12-02-2017 (Eeden )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Keurig werk geleverd. Komen hun afspraken na

    10-02-2017 (Alex)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel en efficient de dakkapel die Klaassen 22 jaar geleden al gebouwd had nu gerenoveerd en alles vervangen door kunststof. Alle rommel netjes afgevoerd. Prima stukje werk

    18-11-2016 (Wim van der Mark)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Enorme goede voorbereiding, vakkundige en keurige mensen die de renovatie aan de dakkapel hebben uitgevoerd. niets dan lof.

    16-11-2016 (A.J.Buitenhuis)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben een zeer goede ervaring met Klaassen Dakkapellen. Scherpe prijs, goede service en de dakkapel is zeer vakkundig en snel geplaatst.

    10-11-2016 (Remco Neerken)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goede communicatie vanaf begin tot eind. Uiteindelijk wilden we toch een andere kleur voor de boei. Dit was goed geregeld. Klaassen heeft aan de vergunningsvrije kant een zo groot mogelijke dakkap3l geplaatst en geprobeerd om aan de vergunningskant dit ook zo groot mogelijk aan te vragen, helaas door het strenge beleid van de gemeente werd hij uiteindelijk een stuk kleiner. Prijs werd gelijk lager aangepast. Het plaatsen van de dakkapel is heel netjes gedaan, ziet er echt goed uit. Aardige en professionele mannen die de dakkapel geplaatst hebben, alles volgens afspraak. Het enige kleine commentaar is dat ze misschien de trap bezemschoon hadden kunnen achterlaten, maar verder perfecte joib geleverd. Nogmaals dank!

    09-11-2016 (Mark)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    binnen 2 dagen is heel mooie opbouw in onze slaapkamer gecreëerd , ze zijn echt vakkundig ..ik ben heel blij dat ik voor deze bedrijf heb gekozen, 09-11-2016 (Zoetermeer)

    09-11-2016 (Aqrawi)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima vakwerk afgeleverd,heel blij mee,zeer tevreden over de werklui gingen gestaag door ook in de regen toplui ,zeer tevreden met eindresultaat.

    09-11-2016 (Langezaal)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Heel goede uitleg.Begreep gauw wat ik wilde. Werk goed geleverd. Goede uitleg over materialen.

    02-11-2016 (lalji m)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Twee dakkapellen binnen twee dagen, vakkundig, keurig en snel, petje af.

    28-10-2016 (Bakker)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De dakopbouw en dakkapel zijn er zeer snel opgezet, ook de voorbereidingen gingen heel soepel. De vergunning was een week te laat en toch stond alles er volgens de zeer strakke planning nog op tijd op. Dhr. Boonestro (adviseur) weet waar hij over praat, dit was de reden om mijn dakkapel door Klaassen te laten plaatsen. Prijs kwaliteit is ook goed. Het enige nadeel is de hoeveelheid klein afval wat achter bleef en vuile dak-zij panelen en dakbalken. Ben dagen aan het schoonmaken geweest.

    24-10-2016 (Jos Dam)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Super goed

    19-10-2016 (Gashi)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Op 26 september 2016 werd bij ons een Klaassen dakkapel geplaatst. Het was net licht aan het worden. Een team van vier man arriveerde keurig op de afgesproken tijd van 07 uur en ze wilden wel een kop koffie alvorens met de werkzaamheden te beginnen. Maar daarna ging het in een verbazingwekkend snel tempo. Het weer werkte gelukkig mee – iets dat helaas niet te plannen is. De samenwerking van dit team was geweldig, kennelijk had ieder zijn eigen taken en waren ze goed op elkaar ingespeeld. Er werd keihard gewerkt, ze namen nauwelijks tijd voor nog een kop koffie. Tot onze verbazing en die van belangstellende buurtbewoners stond al om 12.00 uur de dakkapel erop en vertrokken ze. Ik constateerde twee kleine problemen na de oplevering, die binnen korte tijd keurig werden verholpen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en erg blij met meer zolder en ook meer licht. (Fam. Witteveen)

    07-10-2016 (Witteveen, J.G.)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Bij ons zijn twee dakkapellen geplaatst. We zijn ontzettend bij met het resultaat. Binnen een halve dag was het werk gedaan. Erg netjes gewerkt en de dakkapellen zijn prachtig!

    05-10-2016 (Stefanie)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Waanzinnig tevreden! Van begin tot eind keihard gewerkt. Super goed op elkaar ingespeeld team over de vloer gehad. Goede communicatie, topkwaliteit. Super tevreden met het eindresultaat.

    05-10-2016 (Leon Plomp)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onze dakkapel werd in maart in de ijskoud striemende regen geplaatst. Niets dan respect voor de mannen die dit deden. Wij zijn super tevreden. En zeker ook over de nazorg en de service. Aan te bevelen!

    04-10-2016 (Arie Wezemer)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Met 4 man in iets meer dan een halve dag een dakkapel en een groot dakraam geplaatst. Toen de klus geklaard was werd er keurig opgeruimd en het afval meegenomen. Vriendelijke mensen die meedenken. Super!!!!!

    02-10-2016 (Hannie Brussee)

    Score: 4,0



  • Ervaring


    29-09-2016 (Fam. Wessels)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Mooie kunststof renovatie;vakkundig bedrijf!!

    24-09-2016 (Paul Velema)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De dakkapel staat nu een week en wat zijn we er blij mee!Wat een ruimte en licht win je er mee.Wij kregen via via de naam Klaassen door wat een goede en betaalbare firma zou zijn.Dat klopte want we hadden meerdere offertes aangevraagd en jullie kwamen als voordeligste uit de bus en waren de enige die aangaven dat er ook een steunbalk in de nok geplaatst moest worden plus dat de bakkapel verder dan het knieschot kon.Qua model en indeling kon ook bijna alles en de aanvraag deden jullie ook voor ons.Helaas ging de gemeente niet met de maximale maat akkoord maar met aangepaste tekeningen werd het alsnog geregeld.Nu hij staat vind ik hem alsnog heel groot.Op de afgesproken dag kwamen er 4 monteurs ,het leek wel een geoliede machine.Ieder had zijn taak en aan een half woord had men genoeg.Wat kunnen die mannen hard werken.Aan het eind van de dag stond de dakkapel al en de volgende ochtend kwamen er weer drie mannen om hem af te timmeren.Zo snel en keurig dat ik mij er echt over verbaast heb.Firma Klaasen bedankt we zullen jullie naam zeker doorgeven aan familie en bekenden die een dakkapel overwegen!

    21-09-2016 (Fam Mul)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Conform afspraak is een dubbele nokverhoging (casco) op ons huis geplaatst, binnen 3 dagen. De mannen hebben netjes gewerkt. Rest op dit moment nog een nalevering van de verticale screens. Mensen in onze straat stonden versteld hoe snel het dak er af was en vervolgens was opgehoogd.

    12-09-2016 (W.G. Dool)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Betrouwbaar en professioneel bedrijf. Mooie dakkapel, hoog afwerkingsniveau. Fijne medewerkers die goed meedenken. Aanrader!

    09-09-2016 (ronald)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn een zeer te vreden klant. Keurig geplaatst en super mooi afgewerkt.en de jongens zeer ervaren ,NOGMAALS ONZE DANK . VR GR FAMILIE DE JONG KAMPEN .

    09-09-2016 (Familie de jong)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Weer netjes alles in 2 dagen geplaatst. Ziet er weer top uit

    14-07-2016 (Zwaan)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Ik wil u bedanken, Voor het plaatsen van mijn dakkapel,mijn ervaring is dat u een paar geweldigge medewerkers in dienst heeft,die heel hard en vakkundig werken,keurig alles afgewerkt en opgeruimt,top,en nemen weinig tot geen pauze, Ik zal u bedrijf zeker bij anderen aanbevelen. Vr gr marja blok

    05-07-2016 (Marja blok)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Een prachtige dakkapel binnen één dag! Een heel goed team van vier man heeft - op een bijzondere en prettige manier - een schitterende dakkapel geplaatst! Aan alle verwachtingen zijn voldaan! Hartelijk dank hiervoor!

    05-07-2016 (Suurbier)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goede ervaring met Klaassen. Onze oude, veel kleinere dakkapel is vervangen door een flink wat grotere. Een en ander is heel vakkundig en snel gedaan door de mannen van Klaassen. Enorm harde werkers, hebben bijna geen tijd om koffie te drinken! In een dag hebben ze de oude dakkapel verwijderd en de nieuwe opgebouwd (waterdicht), de volgende dag alleen nog de afwerking. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.

    21-06-2016 (Daan)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Dit bedrijf heeft de zaken goed voor elkaar. Je wordt correct behandeld, afspraken worden nagekomen. Waar voor je geld!.

    15-06-2016 (Naaldwijk, Woerdblok)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Dakkapel zoals afgesproken en snelle en vakkundige plaatsing

    12-06-2016 (Sebas)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goed advies, goede bereikbaarheid, goede prijs en netjes gebouwd.

    11-06-2016 (Frank)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vlot en goed op elkaar ingespeeld team, netjes opgeruimd. Vriendelijkheid onderling was niet helemaal optimaal, misschien omdat het maandag was. Maar ondanks dat zijn wij heel blij met deze mooie dakkapel. m.vr.gr. fam. Schakelaar Epe

    10-06-2016 (Fam Schakelaar)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn van het begin tot het eind tevreden. Het bezoek van Jeffrey Uenk bij ons thuis voor het opmaken van een offerte voor onze nieuwe dakkapel. Hij ging zeer vakkundig te werk, was duidelijk in zijn uitleg en informatie over alle mogelijkheden. Wij hadden al een aantal bedrijven over de vloer gehad, maar hierbij hadden wij we gelijk een goed gevoel. De offerte kwam vlot en zag er prima verzorgd uit, het was ook geen probleem toen wij belde dat we toch nog graag een rolluik wilde hebben. Dit was geen probleem en de offerte werd gelijk aangepast. Nadat wij de offerte hadden ontvangen hebben we een afspraak gemaakt om te kijken in de showroom. Ook hier werden wij prima geholpen door mevrouw Klaassen. Wederom duidelijkheid op de vragen die wij nog hadden. Op 19 mei is de dakkapel geplaatst, het was vreselijk weer, harde regen, maar de 4 mannen van Klaassen Dakkapellen gingen toch aan de slag. Er werd netjes gewerkt(voor zover dat mogelijk was met dit weer) en alle rommel van de oude dakkapel werd keurig meegenomen. I.v.m. het slechte weer kon de dakkapel niet geheel worden afgemaakt. Dezelfde week is er nog een medewerker teruggekomen om alles af te maken en wederom werd er keurig gewerkt. Na afloop werd alles nog even in bijzijn van ons nagelopen. De dakkapel ziet er keurig uit, we zijn er blij mee. Wij zullen Klaassen Dakkapellen zeker aanbevelen.

    08-06-2016 (Felix Steenveld en Grace Harinck)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De heren van Klaassen dakkapellen hebben in onze nieuwbouw woning een dakkapel van 3,5 meter geplaatst. Op voorhand zijn wij goed geinformeerd over de mogelijkheden en verschil in materialen. De heren waren goed op tijd en hebben in een paar uur tijd het dakkapel opgebouwd. De afwerking en snelheid waren super! Wij zijn erg tevreden en kunnen Klaassen dakkapellen iedereen aanbevelen.

    06-06-2016 (Chantal)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Nieuw dakkapel laten plaatsen ben zeer tevreden alles is gedaan zoals was afgesproken nette afwerking een plaatje om tezien

    01-06-2016 (Koopman )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Hallo, na een tijdje twijfelen om te verhuizen of niet hebben wij besloten om toch ons bestaande huis uit te bouwen. We hebben gekozen voor een dubbele nokverhoging. Natuurlijk heb ik verschillende offertes opgevraagd en kwam al snel bij 2 bedrijven uit. Klaassen en nog een. De prijzen waren om het even maar omdat ik erg goede recensies had gelezen over Klaassen en omdat de vertegenwoordiger bij ons een goede professionele indruk achterliet zijn we met hun in zee gegaan. Ik heb hier geen moment spijt van gehad. Het contact verliep soepel en mijn wensen werden zo goed als mogelijk gehoord. Achteraf hebben ze dat ook waar gemaakt. Alles is uitgevoerd zoals afgesproken. Er waren 4 dagen ingepland voor de verbouwing en deze was in 3.5 dag klaar. Professionele aardige mannen die precies weten wat ze doen. Complimenten. Ook toen ik vroeg of ze rekening wilden houden met evt leidingwerk wat later aangelegd moest worden deden ze dat zonder aarzelen. De panelen werden geschroeft ipv met spijkers geschoten en er is ruimte achter de panelen gehouden zodat ik de leidingen er zo achterlangs kon leggen. Dit heeft mij enorm geholpen. Ook had ik nog een stukje trespa nodig voor mijn schuur, geen probleem: ze maakte het zelfs nog even op maat! Ik kan er niks anders over zeggen dan dat ik zeer tevreden ben: top service en ze maken waar wat ze beloven. We hebben er een prachtige ruimte bij en zijn super blij! Bedankt mannen! Mvg Mario uit Houten

    29-05-2016 (Mario )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ik ben zeer tevreden. Wij hebben er mooi een berg ruimte bijgekregen, en over het plaatsen kan ik ook geen kwaad woord over zeggen. Ik krijg erg veel positieve reacties. Heb lang getwijfeld over de kleur, maar dit vind ik wel de mooiste dakkapel in mijn wijk. Keep op the good work.

    26-05-2016 (Herman van Bentum)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Ik ben meer dan 100% tevreden. Mijn gerenoveerde kozijnen zien er perfect uit, beide kozijnen waren in 1 dag klaar. Er is vrijwel zonder pauze aan 1 stuk door gewerkt en de rommel binnenshuis was minimaal. Ik beveel jullie bedrijf van harte aan bij anderen!!!

    25-05-2016 (Sandra Kooij)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Mooi product geleverd. Al 20 jaar ervaring met Klaassen dakkapellen. - Eerste dakkapel 20 jaar geleden laten plaatsen. - Tweede dakkapel 5 jaar geleden laten plaatsen. - Derde dakkapel 2 weken geleden laten plaatsen op de nieuwbouwwoning.

    22-05-2016 (Cees Van der Harst)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Goede ervaring

    15-05-2016 (Struyck)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer nette vakmensen, iedereen vindt het prachtig veel lof over jullie bedrijf. Zal jullie bedrijf zeker aanbevelen

    11-05-2016 (christine van fessem)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het team heeft prima werk geleverd. Ik heb meer ruimte dan ik vooruit had gedacht. De mannen werken snel en precies. Ik ben blij met mijn dakkapellen. Het bedrag dat was berekend voor het plaatsen van de knieschotten is teruggestort op mijn rekening, toen achteraf bleek dat het niet mogelijk was om die te plaatsen. Nu kan de aannemer aan de slag met de afwerking van de dakkapellen.

    11-05-2016 (M. Brummel-Meijnen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Afspraak netjes nagekomen. Nog een keer extra komen kijken ter beoordeling. Prima communicatie met gemeente. Jullie hielden ons steeds goed op de hoogte. Dakkapel vakkundig geplaatst en bouw netjes achtergelaten

    08-05-2016 (A.Lagerveld)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima werk volgens afspraak.

    05-05-2016 (Klaas Bijzet)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer snelle levering en keurige afwerking! Kortom erg tevreden en zal jullie zeker blijven aanbevelen aan anderen. Dank jullie wel.

    04-05-2016 (N de Quant)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima verzorgde werkzaamheden. De medewerkers van Klaassen denken echt met je mee voor, tijdens en na de bouw van de dakkapel. Met al je vragen en opmerkingen kun je bij ze terecht. Echt een aanrader!

    03-05-2016 (W. Sollie )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goed Moet wel nog blijken of alles water dicht is. Verbeterpunt: ik zou standaard steenwol gebruiken in plaats van glaswol ivm betere score op gebied van isolatie, brandwering, duurzaamheid, geluidwering. Zeer tevreden over de medewerkers! Als iedereen zo hard zou werken in Nederland dan was onze economie veel sterker!

    03-05-2016 (Pieter)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    De renovatie verliep vlot en goed! Blij mee 😊

    03-05-2016 (Roest)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hele goede en duidelijke service. Hij staat al 2 weken en is nog niet ingestort. Het ziet er prachtig uit.

    03-05-2016 (Massimo van de Vall)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De heren van Klaassen heb prima werk geleverd. Het offerte-traject, het verzorgen van de tekeningen en aanvraag en de daaruitvolgende uitvoering waren volledig volgens afspraak. Complimenten!

    03-05-2016 (Gerard Slob)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Nog even een aanvulling op mijn bericht. De lakstift hebben wij de dag nadat wij de ervaring hebben geplaatst alsnog gekregen. Super geregeld, bedankt.

    17-04-2016 (Warmerdam)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn zeer tevreden. Alles verliep volgens schema, keiharde werkers onze complimenten. Het ziet er echt prachtig uit. Wij merken nu al verschil wat betreft de isolatie. wij hebben zelf veel geholpen met puin ruimen naar ons idee was de tevredenheid wederzijds ze wilden nog graag een keer terug komen. Een tip: om in de tuin platen te leggen wat de val van de spullen die naar beneden worden gegooid breekt. Hierdoor zijn er 3 tuintegels gebroken die niet meer te krijgen zijn. Wij zijn niet tevreden over het verwarmingsbedrijf van der Weerden. Zij hebben de ketel om gehangen en werden voor een lekkage elders weg geroepen. Wat vervolgens bij ons een enorme lekkage heeft veroorzaakt. Het water liep na een douche te hebben genomen via de gangkast boven door het toilet beneden de gang in. Gevolg: waterschade aan meerdere baby fotoboeken, opgebolde plank, lampen kapot, 6 wassen want al het beddengoed en de handdoeken waren drijfnat en nu nog steeds bruine strepen op het verfwerk van de deuren. Ze waren vergeten de boel te checken en de koppeling aan te draaien. Slechte zaak. Wij hebben hier een vergoeding van 50 euro voor gekregen. Bij plaatsing van de verwarming bleek dat 1 radiator beschadigd was. Zij wilden graag dat ik hem afnam omdat zij de radiator niet meer terug konden geven hij verzekerde mij dat als je het zou aantippen met een lakstift je er zo goed als niets meer van zou zien. Zelf wilde wij in eerste instantie een radiator zonder beschadiging. Ik heb advies gevraagd aan mijn vader en hem erbij gehaald omdat hij 40 jaar in de verwarming heeft gezeten. Uiteindelijk zijn wij ingestemd met een terugbetaling van 75 euro en hij zou de zelfde dag nog een lakstift opsturen. Na plaatsing van de radiatoren bleek er weer een te lekken. Dit hebben we gelukkig op tijd ontdekt en zelf het een en ander aangedraaid (misschien is dit iets wat kan gebeuren). Het geld hebben wij ontvangen maar de lakstift hebben wij tot op heden nog niet gehad. Wij hebben hem 3 maal geappt en op 14 maart heeft hij toegezegd hem op te sturen maar daar blijft het dan ook bij. Heel vervelend want zelf vind ik dat wij behoorlijk coulant geweest zijn met zowel de lekkage als de beschadiging aan de verwarming als het aan ons had gelegen had hij die 75 euro mogen houden en een verwarming zonder beschadiging mogen plaatsen. Wij zouden het heel fijn vinden als dit nog naar tevredenheid zou worden afgehandeld. Via hun lukt het ons niet. Conclusie buiten de problemen met het verwarmingsbedrijf om zijn wij zeer tevreden over Klaassen een topbedrijf. Dit zullen wij zeker via mond tot mond reclame verspreiden. Ook het contact met Dirk Jan Bonestroo was super, dus ook de complimenten voor hem.

    07-04-2016 (Warmerdam)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Correct personeel. En zeer tevreden van renovatie dakkapel.

    29-03-2016 (J.kootstra)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Als een goed gesmeerde machine werken deze mensen. Nette en aardige mensen en een mooi dakkapel.

    17-03-2016 (L. Willemsen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Vroeg in de ochtend kwamen 4 mannen om onze dakkapel te plaatsen. Ik moest nog even een boodschap doen en toen ik terugkwam stond het hele frame al. De mensen werken snel en als ze weggaan laten ze het geveegd achter. De snelheid en nette manier van werken zijn zeer goed en wij zijn heel tevreden met het eindresultaat. Zeker een aanrader.

    17-03-2016 (Ferry van der Meij)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn zeer te spreken over de werkwijzen van jullie mensen, in 1 dag was de nokopbouw van 5 mtr. en dakkapel van 3 mtr. regen en wind dicht opgeleverd ! Nu alleen nog binnen afwerken en genieten van de ruimte. Wij zullen Klaassen Dakkapellen zeker adviseren bij onze kennissen en buren. De foto´s worden zo meegeleverd.

    16-03-2016 (N. de Brandt)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben een nokverhoging aan de voorkant en een dakkapel aan de achterkant laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld is. Wij hebben ook de tekeningen en de vergunningaanvraag laten doen en dit allemaal was snel en goed geregeld. De werkzaamheden zelf zijn ook snel en netjes uitgevoerd door de hard werkende mannen. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat. Wij raden dan ook iedereen aan die een dakkapel wilt om deze door jullie te laten plaatsen.

    16-03-2016 (Baudewijn Stouten)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima, snel en eficient gewerkt en in twee dagen geheel klaar.

    15-03-2016 (Veling)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hallo. Een paar weken geleden hebben ze een dakkapel bij ons geplaatst, en we zijn er reuze blij mee. ze waren sochtends ruim op tijd aanwezig en ze waren heel erg vriendelijk. Ze hebben hard gewerkt en waren smiddags al op tijd klaar. Er was goede communicatie over de gang van zaken en ze laten voordat ze weggingen alles zien en legden alles uit wat ze gedaan hadden. We zijn reuze blij dat we voor meerzolder hebben gekozen en ik zou ze ook aan andere aanraden. groetjes fam.mouw

    11-03-2016 (mouw)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    We zijn erg tevreden met ons dakkapel. De samenwerking van de mensen die het dakkapel kwamen plaatsen was erg goed. Goed op elkaar ingewerkt. Voor we het wisten stond het dakkapel erop. Top gedaan, bedankt!

    04-03-2016 (Edwin Philip )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ziet er op zich netjes uit.. Te snel erop gemaakt, zouden iets rustiger aan kunnen doen. Wat meer aandacht. Niet heel netjes achter gelaten.

    04-03-2016 (Tom ketel)

    Score: 3,0



  • Ervaring
    We zijn zeer blij met onze nieuwe dakkapelen. In korte tijd zijn ze door hele vriendelijke vakmannen in elkaar getimmerd. We zullen jullie zeker aanraden aan vrienden en familie.

    04-03-2016 (M. Aydin)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super gedaan mannen! Keurig op tijd en alles binnen 1 dag gereed, inclusief afwerking. En dat alles voor een prima prijs.

    26-02-2016 (jan berkenbosch)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onderstaand mailtje gestuurd aan ons contactpersoon. Beste Dirk-Jan, Met dit mailtje willen wij jou, André, Chris, Jeroen en Willem heel erg bedanken voor de geweldige dakkapellen die door jullie zijn gemaakt. Wat hebben de mannen hard gewerkt en wat zijn wij blij met het resultaat. Deze mensen verstaan hun vak. Wat wij ook als zeer prettig ervaren hebben is dat jullie ook echt gaan voor een tevreden klant. Als even iets tegen zit, luisteren jullie en wordt er naar een oplossing gezocht waarbij wij ons goed voelen. Dat maakt het voor ons compleet! Nogmaals dank voor alles!

    25-02-2016 (Miriam Otten)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Super service, ze werken snel zijn echte vakmannen en super netjes afgewerkt opgeleverd. We zijn zeer tevreden.

    18-02-2016 (Fam Jouvenaar)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het hout van mijn bestaande dakkapel was deels verrot. Voor een scherpe prijs is er nu een kunstof kozijn geplaatst. Goede service, keurig werk.

    18-02-2016 (Ton Bentvelsen)

    Score: 5,0



  • Ervaring


    09-02-2016 (Peter Vos )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Donderdagochtend om 7.00 waren er vijf hard werkende mannen om bij ons een dakkapel de plaatsen. Met de hele dag zon, stond er om 15.00 een prachtige dakkapel. De volgende dag afgetimmerd. Keurig gewerkt , super blij met het resultaat. Foto volgt. Groeten, Anita van Staaveren

    04-02-2016 (A van Staaveren)

    Score: 5,0



  • Ervaring


    04-02-2016 (polak)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Een nokverhoging plus dakkapel in twee en een halve dag tijd.Alles volgens afspraak precies op tijd en gebruik van goede materialen.Ondanks slecht weer en kou gingen ze gewoon door, een op elkaar ingespeeld team van vaklui.Kortom zeer tevreden

    02-02-2016 (Bram de Visser)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    We hebben kort geleden houten dakkapelen van jaren 60 laten vervangen door nieuwe dakkapelen met kunststof kozijnen. Heel mooi, ter plekke hebben de mannen van Klaassen alles op maat gemeten, gezaagd en geplaatst.Het resultaat is prachtig! Wat een ruimte vooral aan de achterzijde hebben we nu een dakkapel van 5 meter lang. Dat is tof. Dus compliment aan Klaassen en zijn mannen

    31-01-2016 (Kenza)

    Score: 4,0



  • Ervaring


    22-01-2016 (B. Spuijbroek)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Hardwerkend team, zeer goed op elkaar ingespeeld!

    21-01-2016 (M. Toorenaar)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima gewerkt. Keurige hardwerkende kerels .

    04-01-2016 (Rob Franken )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer tevreden, oude dakkapel eraf en nieuwe werd netjes opgebouwd. Heren waren zeer professioneel en nog voor de regen klaar. Prima, wij zijn zeer blij met het resultaat.

    29-12-2015 (Fam van Sijes)

    Score: 5,0



  • Ervaring


    11-12-2015 (Rachid)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer te spreken over de werkzaamheden van de heren. Werken snel netjes kwaliteit is hoog en overleggen waar nodig is. Vakmannen. Bedankt

    26-11-2015 (Familie van Dodewaard )

    Score: 4,0



  • Ervaring
    iedereen kijkt als ze ons huis passeren, de blikken van wat is dit mooi geworden zijn duidelijk waaarneembaar. dit gaat meer werk op leveren....denken wij... het is prachtig geworden, onze droom is uitgekomen!!! Dit is vakwerk!!! m.vr.gr. Fam. Apeldoorn

    25-11-2015 (Fam. Apeldoorn)

    Score: 5,0



  • Ervaring


    22-11-2015 (J. Bal)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn zeer tevreden met de realisatie van de 2 dakkapellen op ons huis door Klaassen Dakkapellen. Voorbereiden Heldere offerte na bezoek aan huis. Goede ontvangst en toelichting in de showroom in Hulshorst Snelle en goede begeleiding van de vergunningaanvraag. Realisatie Goede afspraak mogelijk mbt plaatsingsdagen Uitstekende ploeg medewerkers die beide dagen de 2 dakkapellen hebben geplaatst; op tijd, netjes en goede afstemming mbt enkele vragen. Onderlinge samenwerking was prima. Ook opruimen en afvoeren werd netjes verzorgd. (ik ben zeker niet te positief, jullie mogen trots zijn op de medewerkers en hun werk op locatie)

    19-11-2015 (marcel van witzenburg)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Bij ons is een dakkappel+ dakraam geplaatst en een oude dakkapel is voorzien van een nieuw kozijn. Ik ben erg tevreden, alles ging in goed overleg en in een zeer hoog tempo, waardoor het op tijd af was voor het slechte weer begon. Het resultaat is erg goed, en sluit zeer net aan bij de werkzaamheden die ik zelf weerverder op ga pakken.

    18-11-2015 (RC Verkerk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Geolied team. Perfect uitgevoerd. Ziet er geweldig uit.

    16-11-2015 (J.W. de Kruijff)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    We zijn zeer tevreden met het resultaat. We hebben een dakkapel over de gehele breedte van het huis laten plaatsen. In 1 dag was alles geplaatst. Daarnaast hebben we meteen een scheidingswand laten plaatsen. Ze waren erg flexibel met de nog wat kleine aanpassingen op het moment zelf. Aardige mannen en de rommel werd netjes opgeruimd aan het einde van de tweede dag.

    12-11-2015 (Oostrom)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben onlangs een dubbele nokverhoging laten plaatsen en zijn zeer tevreden over de manier van werken en het uiteindelijke resultaat. In het proces vooraf is er goed meegedacht in mogelijke oplossingen net als afstemming met de buren over de manier van aansluiting van de opbouw. Ook de club mannen die het zware werk hebben geleverd, een compliment. Er is netjes gewerkt en er was goed overleg waar nodig. In een woord gewoon Top !

    05-11-2015 (Hanenburg)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel en redelijk netjes gehandeld, kleine tip, niet alleen binnen maar ook buiten schoon achterlaten. Goede prijs-/ kwaliteitverhouding! Aardige werklui

    05-11-2015 (Jeroen Ramekers)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Op 20 oktober jl. heeft Klaassen Dakkapellen een grote dakkapel bij ons geplaatst. Wij zijn er erg blij mee en kunnen deze firma zeker aanraden. Vanaf het moment dat de adviseur bij ons is komen kijken t/m het moment dat de dakkapel geplaatst is, is keurig netjes verlopen. Van onze zijde geen opmerkingen of verbeterpunten!

    03-11-2015 (Fam. Zwarts)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Plaatsing van het dakkapel in Jan Toopopstraant in Katrwijk aan Zee 2 oktober, 2015 ging 100% als "planned". Zeer effektieve werkers en ook probleem oplossend. Straat werd aan geveegd tot in de hoekjes. Die dag ook blauwe hemel gehad dus geluk gehad Bedankt en aan tebevelen bij anderen!! Groetjes, Marianne en Koen van Delft

    03-11-2015 (Koen van Delft)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn zeer tevreden over onze dakkapel. Alles ging heel voorspoedig. De jongens werken heel secuur, zijn heel netjes en zeer klantvriendelijk Hartelijke dank voor de fijne dienst.

    01-11-2015 (N.Rahmoun)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij raden iedereen Klaassen Dakkapellen aan! Alles wordt gemaakt volgens afspraak, de vergunningaanvraag loopt heel soepel (intern) en de uitvoering is meer dan fantastisch. Binnen 1,5 dag stond de 9 meter lange dakkapel er op. Vaklui die zo hard werken dat ze vrijwel geen tijd over hebben om koffie te drinken. Kortom: kijk niet verder en ga voor Klaassen Dakkapellen!

    28-10-2015 (Rik-Jan Willemsen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima communicatie. Meedenken. Vakmensen over de vloer. Keurig en hard gewerkt,

    28-10-2015 (Freerk en Margreet Postmus)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vanaf de intake tot en met het plaatsen van de dakkapel klopt het. elke vraag en verandering wordt goed beantwoord en uitgevoerd. Moest door het slechte beleid van de gemeente Den Haag meerdere tekeningen laten maken. Het was geen probleem om door dit probleem meer dan 1 keer langs te komen. Op de dag van levering en montage waren de 5 mannen keurig op tijd en werkte snel,kundig en netjes.

    28-10-2015 (J.van Es)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Kozijnen zijn vervangen en dat werk is netjes uitgevoerd

    23-10-2015 (Carin Velt)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Uitstekend!

    22-10-2015 (Jouwsma)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel en vakkundig, we zijn heel tevreden!

    22-10-2015 (Hans en Lisette)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    De renovatie van mijn dakkapel is boven al mijn verwachtingen uitgekomen Ik zal zeker andere mensen aanbevelen om met jullie in zee te gaan Super Bedankt

    22-10-2015 (Bert van den Born)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Van het begin(ontwerp, vergunningaanvraag) tot het einde is het goed geregeld. We zijn erg blij met hert eindresultaat. Ik kan en zal een ieder die een nokverhoging wil Klaassen van harte aanbevelen.

    19-10-2015 (Driessen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Mooi strak vakwerk geleverd voor een goede betaalbare prijs.

    19-10-2015 (Bouterse - de Ruiter)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer professioneel en vakkundig gewerkt, goede kwaliteit tegen een hele scherpe prijs.

    09-10-2015 (Johan Ullersma)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De mannen hebben puik werk geleverd, netjes gewerkt, mooie afwerking en super een eindresultaat.

    09-10-2015 (Johan Ullersma)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Professionele aanpak, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

    02-10-2015 (Driehaas Bouw BV)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zeer vakkundig uitgevoerd, ziet er prima uit.

    02-10-2015 (Van der Steen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Ik ben zeer tevreden met resultaat,en de afwerking is perfect. Groeten Mevr van der Spuij

    30-09-2015 (j.van der spuij de jong)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    het personeel was vriendelijk, en hebben flink doorgewerkt. Jammer dat ze de troep achterlieten m.n.dakpannen onder de rotzooi, en heel veel zaagsel op de grond. Ik had gehoopt dat ze even de stofzuiger hadden gevraagd, om even schoon te maken!!!!

    23-09-2015 (M.Spijkers)

    Score: 3,0



  • Ervaring
    Top gedaan harde werkers vakwerk.afgeleverd zoals besproken zijn blij met het resultaat

    18-09-2015 (Schimmel)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Plezierig verloop van voor tot einde. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ondanks het zeer slechte weer(lees de hele dag regen en wind), hebben de monteurs het binnen nagenoeg droog gehouden. Ook is de dakkapel zeer professioneel geplaatst. Helemaal naar onze tevredenheid. Klaassen bedankt!!!

    13-09-2015 (Emiel Groeneveld )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Herstel (verkeerde punt gegeven) Na in het begin wat miscommunicatie over de totaalprijs hebben wij de plaatsing van de dakkapel absoluut als superpositief ervaren! Nette, aardige monteurs. Alles netjes achtergelaten, geen beschadigingen en een erg mooi resultaat. Aan te bevelen dus :) ps via internetbankieren betalen was met zon bedrag ook wel erg handig!

    11-09-2015 (dhr E van de Crommert)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Na in het begin wat miscommunicatie over de totaalprijs hebben wij de plaatsing van de dakkapel absoluut als superpositief ervaren! Nette, aardige monteurs. Alles netjes achtergelaten, geen beschadigingen en een erg mooi resultaat. Aan te bevelen dus :) ps via internetbankieren betalen was met zon bedrag ook wel erg handig!

    09-09-2015 (dhr E van de Crommert)

    Score: 1,0



  • Ervaring
    Goed en snel!

    04-09-2015 (Tim)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij hebben onze tweede dakkapel tevens door Klaassen laten plaatsen. We hebben vooraf goede communicatie gehad zowel persoonlijk als telefonisch. De uitvoering is wederom perfect verlopen. Onze complimenten!

    03-09-2015 (Wilco en Manon)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Na een zeer snelle en nette reactie op de offerte aanvraag, snel een afspraak gehad met een zeer vriendelijke vertegenwoordiger. Alles is goed en vakkundig geleverd en volgens afspraak gemaakt ! Wij zijn erg blij met deze mooie dakkapel ! Dit bedrijf is zeker aan te raden.

    03-09-2015 (Ronald van den Bos)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    In april 2015 een dakkapel (5 ramen, 2 elektrische rolluiken) laten plaatsen. Strakke prijs, niet de allergoedkoopste offerte, maar wel het beste gevoel bij. Dat bleek ook na het plaatsen, want er is absoluut vakwerk afgeleverd. De mannen werken als een geoliede machine en waren aan het begin van de middag al klaar. Meer dan tevreden met het eindresultaat!

    06-08-2015 (Koolman)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Beste mensen, Jullie hebben een top bedrijf! De hele procedure van afspraken, offertes maken, informatie, klantvriendelijkheid tot aan de levering en de uiteindelijke plaatsing is allemaal heel netjes gegaan. Ook de dag zelf; wat kunnen die mannen hard en netjes werken! Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie fantastisch werk hebben geleverd. En.....het allerbelangrijkste; de dakkappel heeft de storm getrotseerd! Na jarenlange lekkage kunnen we weer rustig slapen. Groeten Maud Eijben-Putter Haarlem

    06-08-2015 (Maud eijben )

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij hebben in de afgelopen 2 jaar twee dakkappelen laten plaatsen, zowel aan de voorkant/achterkant. Zeer gespecialiseerd bedrijf, vakkundige mensen en vooral harde en snelle werkers. Tevens zet Klaassen een scherpe prijs neer .

    25-07-2015 (Smit)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    erg goed; wij hebben een tweetal grote dakkappellen laten plaatsen door Klaassen. Wij zijn zelf bij de plaatsing geweest; wij hebben een klein onderhoudsbedrijf voor oude panden. Wij waren onder de indruk van de snelheid en doelmatigheid waarmee werd gewerkt. Mooie kapel; is goed gelukt.

    17-07-2015 (niek visscher)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Er worden goede afspraken gemaakt voor de bestelling is geplaatst en het eind resutaat is uitstekend( voor mij een 10 +) Vriendelijke jongens die meedenken en vakbekwaam zijn . Er wordt vlot en netjes gewerkt incl. het afvoeren van het oude dakkapel.

    17-07-2015 (A.van Steen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Top; ervaren mensen, vakkundig vanaf begin tot eind. Iedereen aan te bevelen om dit bedrijf in te schakelen.

    16-07-2015 (R. op 't Hof)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Zéér goed werk en correcte behandeling, voor en tijdens de werkzaamheden. Zeker aanbeveling-waardig.

    13-07-2015 (J Richters)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    We hebben even gewacht met de referentie om te kijken hoe het dakkapel zich zou houden na een storm en de winter maar hij perfect gemaakt. Top kapel afgeleverd. Was snel en vakkundig gebouwd binnen een halve dag. Niet zo'n kant en klaar ding maar echt in elkaar getimmerd. Hierdoor is het veel beter van kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt Klaasen! !

    15-06-2015 (Fam. Macbean)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Begin april hebben jullie bij ons een dakkapel geplaatst. Vroeg begonnen en net na de middag was het al klaar. We zijn er erg blij mee! Stukken meer zolder gekregen. Bedankt!!

    04-06-2015 (SA Drost)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Het hele traject is prettig verlopen. Tijdens de offerte zijn de verschillende keuzes goed toegelicht en netjes verwerkt. Bij de plaatsing stonden de mannen netjes op tijd op de stoep en hebben de dakkapel geheel naar ons zin geplaatst. Er wordt netjes en vakkundig gewerkt en de rommel wordt netjes opgeruimd. Al met al zijn wij zeer tevreden met de door Klaassen geplaatste dakkapel.

    18-05-2015 (T. Wouters)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    als prettig jongens werken snel,vakkundig en belangrijker nog als een team. binnen drie dagen een complete dakopbouw met afwerking. zeer mooi afgewerkt. kleine probleempjes worden gelijk opgelost...echt top jongens bedankt!! we zijn er erg blij mee

    05-04-2015 (jorg scholtes)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Goed geïnformeerd over de mogelijkheden tijdens het opstellen van de offerte, we hebben voor de wat duurdere materialen gekozen en nu we het eindresultaat zien zijn we daar ook erg blij mee. Scherp geprijsd, hele goede afwerking en ook de service is goed. Vriendelijke ploeg die een fantastisch staaltje vakwerk laten zien. Ik raad anderen Klaassen zeker aan!

    30-03-2015 (Fam. Vink)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima, dakkapel er op gezet, goed gedaan, netjes gewerkt, tevreden

    21-03-2015 (Breugem)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    prettige ploeg over de vloer gehad. Werken netjes en snel. Verdoen beslist geen tijd.

    20-03-2015 (J.Koster)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    De mederwerker buitendienst die de opname heeft gedaan en de offerte heeft opgesteld was zeer professioneel en heeft erg goed advies gegeven. Het vervolg en de montage is ook uiterst goed verlopen. De monteurs waren duidelijk goed op elkaar ingespeeld en hebben zeer vakkundig en snel de nieuwe dakkapel gemonteerd volgens de specificaties. Alles ging netjes en in oveleg. Ondanks dat het weer niet heel goed was is in goed overleg besloten om te monteren, waarbij de monteurs de ruimte netjes hebben afgedekt met een zeil, waardoor geen waterschade of overlast is opgetreden. Na de montage is de oude dakkapel door Klaassen afgevoerd.

    10-03-2015 (R van Geest)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Binnen nog time was mijn kapel met verhoogde nok geplaatst.... Door een team wat zeer goed op elkaar is ingespeeld Harde werkers en tussendoor tijd voor een dolletje Een hoop complimenten uit de buurt ontvangen over de snelheid en de afwerking

    09-03-2015 (Dennis andre)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Klaassen verstaat het vak van het bouwen van dakkapellen. Het begint met een goede intake en een duidelijke offerte die helder is opgedeeld in een basis dakkapel en extra modules zoals zonnescherm, afwerking, etc. De prijs kan dan ook gelijk worden medegedeeld. Op de geplande dag komt een team van 4 man om 7:30 stipt voorrijden met al het materiaal voor de dakkapel. Voor je het weet zit er een inspectiegat in je dak, zijn de maximale afmetingen vastgesteld en staat een zeer efficient en hard werkend team je dakkapel te bouwen. Na de eerste dag is je dakkapel waterdicht en op de tweede dag komen de details zoals het dakafwerken, plaatsen zonnescherm en in ons geval nog het plaatsen van een lichtkoepel in het platte dak. Doordat we hadden gekozen voor een casco afwerking was het team vlak na de lunch klaar met de kapel inclusief het opruimen van het afval, wat ze meenemen. Ondanks dat er veel gestandaardiseerd is, is er toch ruimte voor flexibiliteit zoals het plaatsen van een lichtkoepel op een specifieke plaats. Het feit dat men hard werkt heeft ook zijn nadelen, want als het regent dan werkt het team ook door. Bij ons hebben we hierdoor waterschade aan het laminaat opgelopen en nadat we dit bij Klaassen hadden aangegeven, hebben ze dit netjes voor ons opgelost. Ik kan dan ook Klaassen dakkapellen zeker aanbevelen voor het plaatsen van je dakkapel.

    18-02-2015 (Jurjen Veldhuizen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Goede ervaring. Zowel in de voorbereiding als tijdens de installatie.

    18-02-2015 (Martin Warmerdam)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    2 prachtige dakkapellen laten plaatsen. Vriendelijke werklui die als team snel en efficiënt werken. Dakkapellen waren zeer netjes afgewerkt met watervast MDF. (plafon met gipsplaat) Het bedrijf maakt waar wat zij zeggen. Ik had verscheidende offertes aangevraagd, buiten de prijs was ook de kozijnhoogte doorslaggevend om te kiezen voor Klaassen. Aanrader!

    09-02-2015 (Willemen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Uitstekende service en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. En vriendelijk personeel! Al met een al een aanrader! We kunnen genieten van onze prachtige (kunststof) dakkapel.........

    09-02-2015 (Ronald en Lisette Delmte)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima geregeld en ondanks harde wind toch nog snel geleverd voor een goede prijs. Enige minpunt: vooraf was niet duidelijk dat de zijkanten aan de binnenkant van de kapel niet afgewerkt werden. Dat was achteraf jammer. Begrijp dat dit (veel) maatwerk is en het duur maakt, maar liever vooraf bekend dan achteraf er achter komen. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

    03-02-2015 (Paul Scholten)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    onze dakkapel is prima gemonteerd.De monteurs hebben goed werk geleverd.Het dak heb ik niet gecontroleerd.Jammer is dat de loodslab vannaf het kozijn tot op de dakpannen erg lang is.dit zou ik achteraf nog graag met een strook trespa onder het kozijn 15 cm afgewerkt willen zien.dit heb ik nog in vooraad.Dit ga ik in het voorjaar zelf doen .Verder alles naar wens.

    30-01-2015 (Van der laan)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Topbedrijf, goede service en prima product en in één dag geplaatst!

    30-01-2015 (Arthur)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Prima service van vakbekwaam personeel; het is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf gebleken. Alle afspraken zijn helder; je weet waar je aan toe bent en de communicatie met de projectleider is perfect. Ik ben heel tevreden met het resultaat.

    30-01-2015 (Lia van Schaijk)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Aardige, hardwerkende jongens die snel en netjes werken. Wij zijn heel erg tevreden!

    16-12-2014 (Marlon van der Stroom)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe dakkapel. Hij is erg snel geplaatst. Klein aandachtspuntje: Wij wisten niet dat er een hoogteverschil zou komen tussen de vloer en het dakkapel. Hier heb ik zelf cement moeten storten. Op zich geen probleem alleen was het nog beter geweest als ik dit van te voren had geweten.

    15-12-2014 (Michael Houtveen)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Erg onder de indruk van de kwaliteit en professionaliteit

    14-12-2014 (Engels)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Wij zijn super blij met onze dakkapel en twee extra ramen. De jongens hebben geweldig en snel gewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar.

    12-12-2014 (Tiernagan-bouman)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Onze ervaring met Meer zolder is heel positief. Dit betreft zowel de offerte, alsook de uit voering. Daarbij viel ons de snelle en adequate communicatie op. Fijn om dat te ervaren.

    24-11-2014 (abma)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    beleefde mensen, die hard werken en weinig praten. Wij waren met de plaatsing van onze twee dakkapellen heel tevreden. De laatste kleine puntjes zijn snel en volgens afspraak opgelost.

    15-11-2014 (Marcus en Ilonka)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Prima ervaring. Dakkapel werd zeer snel en vakkundig gemonteerd. Professionele mensen en zeer vriendelijk en correct.

    27-10-2014 (R. Peeters)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Ben erg tevreden. De jongens werken hard door. Ik kan alleen maar beoordelen over de buitekant. want ik heb hem zelf afgewerkt van binnen. Prijs kwaliteit is gewoon goed. en ze komen tenminste bij je thuis lanhs om te kijken wat je wil. de ruiter doet dat niet dan moet je naar de showroom komen. terwel je al weet wat je wil.

    17-10-2014 (familie de Niet)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Na meer dan 20 jaar onze Klaassen-dakkapel laten renoveren. De hele buitenkant incl. het kozijn met ramen is nu van kunststof. Draai/kiepramen dus makkelijk van binnen lappen en mooie horren ervoor. De hele klus in een ruime ochtend klaar. Sympathieke monteurs. Heel tevreden.

    07-10-2014 (Chris Besselsen)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Vanaf het eerste gesprek met de vertegenwoordiger tot en met de afwerking van de dakkapel hebben we goed en duidelijk contact gehad. Alles is netjes en snel in orde gemaakt zoals was afgesproken. Wij zijn zeer tevreden over Klaassen Dakkapellen en zullen het ook anderen aanraden.

    06-10-2014 (Luuk Brink)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Zeer goed werk geleverd, ervaren mannen, netjes gewerkt !

    06-10-2014 (Willem van der Brugge)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Goede ervaring met deze organisatie. Denken mee en kiezen voor de best mogelijk oplossing waardoor wij meer ruimte hebben kunnen creeeeren dan verwacht.

    28-06-2014 (Fam. van Zijl)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    goede en correcte aflevering voor redelijke prijs nette monteurs.

    22-03-2014 (j.de laat)

    Score: 4,0



  • Ervaring
    Wij zijn uitermate tevreden met Klaassen. Het dakkapel werd in 3/4 dag vakkundig geplaatst. Niet onbelangrijk: prijs/kwaliteit verhouding is prima.

    21-03-2014 (Rob van Kuik)

    Score: 5,0



  • Ervaring
    Snel, efficiënt en perfecte afwerking.Ben uitermate tevreden.

    20-03-2014 (Theo Splinter)

    Score: 4,0